Hesabım
    Kaledeki Yalnızlık Yeniden Vizyonda!

    Oyuncu Volga sorgu’nun ilk yazarlık ve yönetmenlik deneyimi olan film yeniden vizyonda seyircisini bekliyor…

    Yönetmenliğini ve senaristliğini yerli sinemamızın verimli oyuncularından Volga Sorgu Tekinoglu’nun üstlendiği Kaledeki Yalnızlık filmi, yeniden vizyona giriyor. Türkiye’nin farklı kent merkezlerinde sınırlı kopya ile yeniden gösterilecek olan film, Haziran-Temmuz aylarında vizyonu kaçıran seyirciye erişmeyi amaçlıyor. ‘Ölü zamanda vizyona girip ıskalanan filmimi yeni sezonun başında yeniden izleyiciyle buluşturuyorum.’ sözleriyle yeni gösterim tarihini açıklayan Volga Sorgu, filmin yapımcısı ile olan sıkıntıların da halledildiğini ekliyor.

    Yapımcılığını Çimen Yapım’ın üstlendiği film 39 yaşında bir futbol kalecisinin hikayesi üzerinden, baba oğul ilişkilerini, futbol sporunda şike sorununu ve unutulan komşuluk ilişkilerini anlatıyor. Başrollerini Numan ÇakırÖzlem TekinErkan Can, Nur Sürer, Menderes Samancilar ve Tolga Sarıtaş’ın paylaştığı filmin dikkat çeken bir diğer yönü ise konuk oyuncu olarak yer alan milli futbolcu Ümit Karan’ın filmin çekimlerden birkaç ay sonra ‘futbolda şike soruşturması’ kapsamında gözaltına alınmış olması.

    Başka Semtin Çocukları (2008) ve Gitmek: Benim Marlon ve Brandom (Gitmek: My Marlon and Brando) (2007) filmleri ile iki sene üst üste Altın Portakal’da En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülüne uzanan Volga Sorgu’nun Kaledeki Yalnızlık filmi yarından itibaren aşağıdaki şehir ve sinema salonlarında izlenebilecek:

    İstanbul : Majestik Sineması Beyoğlu

    Ankara : Optimum Avşar

    Bursa : As Merkez Avşar

    Konya   : Ereğli Park Site Avşar

    Denizli : Teras Park Avşar

    Malatya : Park Avşar

    Diyarbakır : Babil Avşar

    Trabzon: Atapark Avşar

    Mardin : Sinemardin

    Adapazarı: Akm Vizyon Sineması

    Gaziantep: Hayri Eşkin Sinemaları

    Doğubeyazıt:     Konak 3 Sineması

    Burdur : Oskar Sineması

    Tokat : Asberk Sineması

    Vizyona girdiğinde yeterli seyirci sayısına ulaşamayan, ancak yoğun istek üzerine uygun bir zamanlama ile yeniden gösterime giren filmler arasında daha önce Tolga Örnek’in Devrim Arabaları, Aytaç Ağırlar’ın İncir ReçeliHüdaverdi Yavuz’un Eşrefpaşalılar ve Mahsun Kırmızıgül’ün Beyaz Melek adlı filmlerini de seyretme şansı bulmuştuk. Kaledek Yalnızlık'a ikinci vizyonunda bol seyircili salonlar dileriz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top