Hesabım
    'The Dark Knight Rises'ın Çekimleri Resmen Sona Erdi!

    İlk fragmanın 16 Aralık'ta yayınlanması bekleniyor...

    İçeriğine dair pek de fazla bilgi vermeyen bir teaser, bol bol set fotoğrafı, sosyal medyada yaratılan 'buzz' fırtınasının ardından, Batman serisinin son filmi Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises)'un 7 ay süren çekimleri dün itibariyle resmen sona erdi.

    Geçtiğimiz Mayıs ayında Indiana'da başlayan çekimler, daha sonra Londra, Pittsburgh, Los Angeles ve son olarak New York'a sıçramıştı. Merakla beklenen filmin yönetmeni Christopher Nolan, kamera önü çekimlerinin bitmesiyle artık tüm mesaisini çekim sonrası yapım aşamasına; yani kurguya, görsel efektlere ve Batman üçlemesinin son halkasındaki düğümü çözmeye ayıracak. Bu aynı zamanda neredeyse her gün basına düşen set fotoğraflarının, Internet'e sızan dövüş ve uçuş görüntülerinin de sonuna geldiğimizi müjdeliyor!

    Şimdi gözler, filmin ilk fragmanının yayınlanacağı Sherlock Holmes: Gölge Oyunları (Sherlock Holmes: A Game of Shadows) filminin vizyona gireceği 16 Aralık tarihine çevrilmiş durumda. Fragmanın filmden önce yayınlanması bekleniyor. The Dark Knight Rises'ın vizyona giriş tarihi ise 20 Temmuz 2012...

    'The Dark Knight Rises'da Christian Bale'i Bruce Wayne/Batman, Morgan Freeman'ı Lucius Fox, Gary Oldman'ı Teğmen Gordon, Michael Caine'i Alfred, Tom Hardy'i Bane, Anne Hathaway'i Selina Kyle/Kedikadın, Marion Cotillard'ı Miranda Tate ve Joseph Gordon-Levitt'i John Blake olarak izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top