Hesabım
    Temel Rekora Koşuyor!

    Karadeniz insanının yıllardır sesi ve yüzü olan Temel şimdi de sinema ve internet alemini sallıyor...

    Adı Karadeniz ile özdeşleşmiş halk kahramanı Temel karakteri, pek yakında "Sümela'nın Şifresi Temel" adlı film ile sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Senaristliğini Yılmaz Okumuş'un, yönetmenliğini Adem Kılıç'ın üstlendiği filmde, bela paratıneri gibi başına her türlü musibetin geldiği Temel karakterini ise başarılı tiyatro ve sinema oyuncusu Alper Kul canlandırıyor. Filmde Temel aşkına kavuşmak uğruna, pek az insan tarafından bilinen Sümela Manastırı'nın çözmeye soyunuyor. 16 Aralık'ta vizyona girecek komedi türündeki yapımında Alper Kul'a Aslıhan Güner, Ruhi SariSalih KalyonAltan ErkekliTarık Ünlüoğlu, Zafer ErginNecip Memili eşlik ederken ekipten pek çok kişinin de Karadenizli olduğunu hatırlatalım.

    Oldukça eğlenceli geçen çekimlerinin tamamı Trabzon'da tamamlanırken filmin yayınlanan iki teaser videosu da internette tıklanma rekorları kırıyor.

    Sümela'nın Şifresi Temel

    Sümela'nın Şifresi Temel

    Yapımcılığını Üçgen Yapım Evi'nin üstlendiği filmin konusu ise saf ve hayallerinin peşinden giden Temel'in kalbinin sesini dinlemesi ve beş parasız olmasına rağmen Trabzon'un en ünlü ve zengin ailelerinden Yücesoyların kızı Zuhal'e aşık olmasını anlatıyor. Zuhal'i babası kızı vermeyince, Temel zengin olmak ve aşkına ulaşmak için Sümela'nın şifresini çözmeyi kafaya koyar...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top