Hesabım
    'The Dark Knight Rises'ın Fragmanı Yayınlandı! [VIDEO]

    Bane ve Batman karşı karşıya... Bir efsane sona eriyor...

    Sherlock Holmes: Gölge Oyunları (Sherlock Holmes: A Game of Shadows) öncesi ilk fragmanı yayınlanan ve bir kaç gün önce de sinemadan çekilen korsan görüntüleri Internet'e sızdırılan Christopher Nolan'ın Batman Üçlemesi'nin final bölümü Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises)'ın resmi fragmanı yayınlandı.

    Daha önce bir teaserı yayınlanan filmin ilk fragmanının, daha önceki Batman fragmanlarından aşağı kalır yanı yok, hatta fazlası var. Tüm karelerinde karanlık bir tonun ilk bakışta dikkati çektiği görüntüler, güçlü ve tekinsiz atmosferiyle filme dair önemli ipuçları taşıyor.

    Filmin kötü adamı Bane'i ve topladığı çetesini büyük çaplı bir isyanın fitilini ateşlerken izlediğimiz fragmanda Kedikadın'ın akla Yokedici (The Terminator)'nin finalini getiren "Fırtına yaklaşıyor, Mr. Wayne" repliği ise, hafızalardan kolay çıkacağa benzemiyor. Ayrıca fragmanda, performansları merak edilen Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard ve Anne Hathaway de ilk kez seyirci karşısına çıkmış oldu. Film görsel efektlerdeki iddiasını da fragmana yansıtmış. Özellikle Amerikan futbolu sahasının yıkıldığı ve Bat-Copter'i gördüğümüz sahneler efsaneye yaraşır cinsten.

    Filmin konusu şöyle: Kara Şövalye'de yaşananlardan 8 yıl sonra terörist lider Bane Gotham Şehri'ne ayak basmıştır. Bane, şehrin güvenliğini tehlikeye atmasının yanı sıra, Batman'in karşısına çıkmaya da artık hazırdır...

    'The Dark Knight Rises'da Christian Bale'i Bruce Wayne/Batman, Morgan Freeman'ı Lucius Fox, Gary Oldman'ı Teğmen Gordon, Michael Caine'i Alfred, Tom Hardy'i Bane, Anne Hathaway'i Selina Kyle/Kedikadın, Marion Cotillard'ı Miranda Tate ve Joseph Gordon-Levitt'i John Blake olarak izleyeceğiz.

    Aşağıda fragmanın Türkçe altyazılı versiyonunu seyredebilirsiniz.

    Kara Şövalye Yükseliyor

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top