Hesabım
    'The Hobbit' Filminin Çekim Günlükleri #7 [VIDEO]

    The Hobbit setinde olan bitenler Peter Jackson rehberliğinde karşınızda...

    Çekimleri tüm hızıyla devam eden iki bölümlük Hobbit projesinin setinden yeni kamera arkası görüntüleri gelmeye devam ediyor. Bizzat yönetmen Peter Jackson tarafından facebook üzerinden yayınlanan 7. çekim günlüğü de yaklaşık bir saat önce hayranlarıyla buluştu.

    Yönetmen Jackson, daha önce 6 tane yayınlanan set günlüklerinin 7.'sinin yoğunluktan uzun bir aradan sonra hayranlarıyla buluştuğunu söylerken, filmi merakla bekleyenleri Hobbit'in çekimlerinin yapıldığı Stone Street Studio'da ufak bir gezintiye çıkarıyor. Ufak dediğimize bakmayın, 14 dakikalık videoda Jackson setin altını üstüne getiriyor ve neredeyse seti ayağımıza getiriyor.

    28 Kasım'da Yeni Zelanda'da ilk bölüm olan An Unexpected Journey'nin prömiyerini yapacak olan proje, Bilbo Baggins ve arkadaşlarının Erebor krallığına doğru giden yolda başlarından geçen maceralara odaklanıyor.

    Serinin ilk filmi olan Hobbit: Beklenmedik Yolculuk (The Hobbit: An Unexpected Journey) ülkemizde 14 Aralık 2012'de tüm dünyada aynı anda 3D olarak vizyona girecek. İkinci film The Hobbit: There and Back Again (Oradaydık ve Şimdi Buradayız) ise ilk filmiden yaklaşık bir yıl sonra, 13 Aralık 2013 tarihinde vizyonda olacak.

    Set Günlükleri #1 / 15 Nisan 2011

    Set Günlükleri #2 / 11 Temmuz 2011

    Set Günlükleri #3 / 21 Temmuz 2011

    Set Günlükleri #4 / 7 Kasım 2011

    Set Günlükleri #5 / 26 Aralık 2011

    Set Günlükleri #6 / 2 Mart 2012

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top