Hesabım
    Moskova'nın Şifresi: Temel'in Çekimlerine Başlandı!

    Serinin devam filmi seyircisine yine kahkaha dolu anlar yaşatacak...

    Geçtiğimiz sene vizyona girmesiyle gişeden sürpriz bir başarıyla ayrılan Sümela'nın Şifresi Temel filminin devam projesi olan Moskova'nın Şifresi: Temel’in çekimlerine başlandı. Başrollerde ilk filmden tanıdığımız Alper Kul, Aslıhan Güner, Salih Kalyon, Ruhi Sarı ve Çetin Altay'ın yer aldığı film yine kahkaha ve eğlence vaad ediyor.

    Yönetmen koltuğunda Adem Kılıç'ın yer aldığı filmin çekimleri Rusya'nın başkenti Moskova'da başladı ve daha sonra Temel'in memleketi Trabzon'a taşındı. Moskova'nın tarihi-turistik yerlerinde yapılan çekimlerde ilginç anlar da yaşandı. Sahne gereği Rus mafyasını oynayan oyuncuların Alper Kul ve Ruhi Sarı’yı kovaladıkları sahne bölge sakinleri tarafından gerçek sanılıp polise ihbar edildi. Çok geçmeden gerçek ortaya çıksa da sette zor anlar yaşandı.

    Moskova'nın Şifresi: Temel'in konusu şöyle: Hazineyi bulup sevdiği kadına kavuştuğunu sanan Temel'in başı hazine nedeniyle Rus mafyasıyla derde girmiştir. Rus mafya babasının Temel'i öldürmesi için Abromoviç’i Trabzon'a göndermesiyle işler de karışacaktır. Temel hem şansının hem de sakarlığının yardımıyla kiralık katilden kurtulsa da, Temel'in karısı Zuhal'in de işin içine girmesiyle ortalık karışacaktır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top