Hesabım
    Bulut Atlası (Cloud Atlas) Filminden Yeni Fragman!

    Türkçe altyazılı fragman haberimizin devamında...

    Çekimlere başladığı günden bu güne büyük bir sır perdesi altında ilerleyen, David Mitchell'in sinemaya uyarlanması imkansız denilen aynı isimli romanından perdeye taşınan Bulut Atlası (Cloud Atlas) filminden yeni bir fragman ve poster yayınlandı.

    Geçtiğimiz günlerde dünya prömiyerini Toronto Film Festivali'nde yapan film, Wachowski Kardeşler ve Alman yönetmen Tom Tykwer imzasını taşıyor. Farklı hayatların farklı zamanlarda birbirleriyle olan bağını kozmik bir dille dünden yarına, oradan bugüne taşıyan film, özellikle konusu ve oyunculuk performanslarıyla dikkat çekiyor.

    Başta Tom Hanks ve Halle Berry olmak üzere kadrodaki Jim Broadbent, Susan Sarandon,Hugh Grant ve Hugo Weaving gibi isimlerin farklı farklı rollerde karşımıza çıkacağı yapım (bu isimler toplam 14 farklı rolde karşımıza çıkacak), aksiyon, gizem ve romantizmi aynı potada eritip post-apokaliptik epik bir drama dönüşüyor.

    Film hakkında çıkan ilk yorumlar ise karışık: Ünlü film eleştirmeni Roger Ebert filmin En İyi Kostüm ve Makyaj dallarında Oscar'ın en güçlü favorisi olduğunu söylerken filmi bir kaç kez daha izlemek gerektiğini ve bazı sahnelerinin oldukça büyüleyici olduğunu belirtti. Slant Magazine'den Calum Marsh ise filmi "Benzersiz, eşi bulunmaz bir felaket" olarak nitelerken HitFix'ten Drew McWeeny "bu yıl seyrettiğimiz en iyi film" olarak gösteriyor.

    Cloud Atlas ülkemizde 26 Ekim'de vizyona girecek.

    Bulut Atlası

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top