Hesabım
    After Earth Filminden İlk Fragman!

    M. Night Shyamalan bu sefer kötü gidişe dur diyebilecek mi?

    Son olarak Son Hava Bükücü (The Last Airbender) ile hayal kırıklığı yaratan M. Night Shyamalan, kariyerindeki kötü gidişe dur diyecek projesi olaran lanse edilen After Earth ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Başrolde Will Smith ve oğlu Jaden Smith'in yer aldığı filmden ilk fragman yayınlandı.

    Film, bir baba ve oğulun yaşadıkları bir kaza sonrasında insan ırkının yaşamadığı bir dünyada hayatta kalma macerasına odaklanıyor. Stephen Gaghan ve Gary Whitta'nın kaleme aldıkları senaryonun hikâyesi şöyle:

    Yaşadığımız dünyada meydana gelen dehşet verici olaylardan 1000 yıl sonra insanlık dünyayı terk etmiş, Nova Prime ismi verilen bir yeri yeni dünyaları ilan etmiştir. Will Smith'in canlandırdığı Cypher Raige ise 13 yaşındaki oğlu Kitai ile birlikte eski dünyalarına bir tura çıkar. Fakat bir asteroidin çarpması sonucu araçları dünyaya çarpar ve Cypher Raige ölümcül bir yara alır. Oğul Kitai ise şimdi bu tehlikeli dünyada yaralı babasını kurtarmak için hayatını tehlikeye atmak zorundadır. Tüm hayatı boyunca babası gibi asker olmak isteyen Kitai için şans ayağına gelmiştir.

    Isabelle Fuhrman, Zoë Kravitz ve Sophie Okonedo'nun da rol aldığı yapım ABD'de 7 Haziran 2013 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top