Hesabım
    70. Altın Küre Ödülleri Bu Gece!

    70. Altın Küre Ödülleri bu gece (Pazar) sahiplerini buluyor. Töreni CNBC-e kanalında canlı olarak izleyebilirsiniz...

    Hollywood Yabancı Basın Birliği’nin düzenlediği Golden Globe Awards (Altın Küre Ödülleri), 70. kez gene büyük bir törenle sahiplerini bulacak. Oscar’ın habercisi olarak görülen bu ödüllerin bir önemli özelliği de filmleri ve dizileri Emmy ödüllerinde olduğu gibi dram ve komedi kategorilerinde ikiye ayırıyor olması...

    Steven Spielberg filmi “Lincoln”, yedi dalda aday gösterilerek adaylıklarda öne çıkan filmlerden oldu.

    Ben Affleck’in yönettiği “Operasyon: Argo (Argo)” ve Quentin Tarantino imzalı “Zincirsiz (Django Unchained)” filmleri ise , Oscar'dan farklı olarak beşer dalda aday oldu.  Ang Lee’nin “Pi'nin Yaşamı (Life of Pi)”si ve Kathryn Bigelowun “Zero Dark Thirty” filmleri de adaylıklarda öne çıkan filmlerden biri.

    Dizilerde ise dram kategorisinde “Boardwalk Empire” “Breaking Bad” “Downton Abbey” “Homeland” “The Newsroom”; müzikal ve komedi kategorisinde ise “The Big Bang Theory” “Episodes” “Girls” “Modern Family” “Smash” aday oldular.

    Altın Küre Ödülleri’nin sahiplerini Hollywood Yabancı Basın Birliği’nin 93 üyesi belirliyor. Tina Fey ve Amy Poehler in sunacağı ödül törenini Türkiye saatiyle gece 02:00'den itibaren CNBC--e kanalından takip edebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top