Hesabım
    Karnaval ile Eğlenceli Bir Aşk Hikayesine Davetlisiniz!

    Pek çok festivalden ödüllerle dönen genç yönetmenin ilk uzun metrajlı filmi Karnaval çok yakında vizyona giriyor.

    Genç yönetmen Can Kılcıoğlu’nun ilk uzun metrajlı filmi olma özelliğini taşıyan Karnaval çok yakında biz sinemaseverler ile buluşacak. Kılcıoğlu daha önce Yoldaki Kedi adlı kısa filmi ile Adana Altın Koza Film Festivali’de dahil olmak üzere çok sayıda festivalden ödüller ile dönmüştü. Genç yönetmenin senaryosunu da yazdığı Karnaval filmi Türkiye prömiyerini Nisan ayında gerçekleşen 32. Uluslararası İstanbul Film Festivali’nin ulusal yarışma bölümünde yapmıştı.

    Serdar Orçin ve Tülin Özen’in başrollerde bulunduğu film evden eve dolaşarak halı yıkama makinesi satmaya çalışan Ali Sinan ve düğün sarayında pastacılık yaparak geçinmeye çalışan Demet’in eğlenceli aşk hikayesini anlatıyor. Yan rollerde ise karşımıza İpek Bilgin, Sait Genay, Vedat Erincin gibi usta isimler çıkarken, rol alan diğer isimler arasında Evren Duyal, Yavuz Pekman, Sarp Aydınoğlu, Sercan Gidişoğlu, Pınar Gök ve Alayça Öztürk gibi genç oyuncular bulunuyor.

    Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün ve İzmir Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle hayata geçirilen filmin tüm çekimleri ise geçtiğimiz sene Temmuz ayında İzmir’de yapıldı.

    Karnaval, 27 Eylül’de M3 Film’in dağıtımıyla vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top