Hesabım
    Filmekimi, Ek Seanslar ile Bu Haftasonu Başlıyor!

    12. Filmekimi, ek seanslar ile birlikte büyük ilgi gören ve biletleri tükenen filmleri izleme şansı sunuyor

    On ikinci yılını kutlayan Film Ekimi, çoğu ödüllü 40’a yakın film ile bu haftasonundan itibaren izleyici karşısına çıkacak. İzleyicilerine broşürde yer almayan, sürpriz bir filmi sunacak olan festival 10 gün boyunca İstanbul’da Atlas, Beyoğlu ve Nişantaşı Citylife (City’s)’de gösterimlerini gerçekleştirecek. Sürpriz film olan Steven Knight’in, Locke adlı çalışması ise 2 Ekim Çarşamba 19:00 ve 3 Ekim Perşembe 11:00 seanslarında Atlas’ta ve 6 Ekim Pazar 21:30 seansında ise City’s sinemalarında olacak.

    Filmekimi programında mekan değişikliği

    Filmekimi programında bir seansta mekan değişikliği de sözkonusu olacak. Broşürde 28 Eylül 13.30 seansında Beyoğlu sinemasında gösterileceği duyurulan 3x3D filmi, City’s sinemasının 3 numaralı salonunda gösterilecek. Beyoğlu sinemasında ise 13:30 seansında Blue is the Warmest Colour (La Vie d'Adèle - Chapitres 1&2 ) filmi gösterilecek. Aynı sinemada 16.00 seansında yer alan Metro Manila filmi, Mavi En Sıcak Renktir’in süresi nedeniyle 16.00’da değil, 16.45’te başlatılacak. 28 Eylül 13:30 seansında City’s sinemasında yer alan The Broken Circle Breakdown / Kırık Çember filmi ise programda duyurulduğu gibi, City’s sinemasının 7 numaralı salonunda gösterilecek.

    Filmekimi’ndeki ek seanslara dikkat!

    12. Filmekimi’nde sinemaseverlerin biletlerin satışa çıktığı ilk gün büyük ilgi gösterdiği 9 filme, ek seans konuldu. 27 Eylül Cuma günü Atlas ve City’s sinemalarında düzenlenecek ek seansları şöyle:

    Atlas Sineması

    11.00 The Past (Le Passé) / Geçmiş, Asghar Farhadi

    13.30 Sen Aydınlatırsın Geceyi, Onur Ünlü

    16.00 Only Lovers Left Alive / Sadece Aşıklar Hayatta Kalır, Jim Jarmusch

    19.00 Like Father Like Son (Soshite Chichi ni Naru) / Benim Babam, Benim Oğlum, Hirokazu Koreeda

    21.30 Blue Is The Warmest Colour / Mavi En Sıcak Renktir, Abdellatif Kechiche

    City’s Sineması

    11.00 Gloria

    13.30 Only Lovers Left Alive / Sadece Aşıklar Hayatta Kalır, Jim Jarmusch

    16.00 Son Durak (Fruitvale Station)Ryan Coogler

    19.00 Moebius / Kim Ki-Duk’tan Moebius, Kim Ki-duk

    21.30 Young & Beautiful (Jeune & jolie) / Genç ve Güzel, François Ozon

    Bilet bulamayan seyircilerin ise, teslim alınmayan davetiyeleri film öncesinde satın alabileceklerini de hatırlatalım. 2. Filmekimi'nde seyredeceğimiz filmler için dosyamıza ise buradan göz atabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top