Hesabım
    !f İstanbul'da Biletler Tükeniyor!

    Bağımsız sinema tutkunları ön satış sürecinde pek çok filmin seanslarını tüketti bile!

    Beyazperde.com'un İnternet Tanıtım Sponsorluğunu üstlendiği 13. !f İstanbul her zaman olduğu gibi henüz başlamadan kentin kültür hayatını hareketlendirdi! Geçtiğimiz hafta sonu ön satışa çıkan biletlerde Lars von Trier’in yeni filmi Nymphomaniac ve Hayao Miyazaki’nin sinemaya vedası olarak ilan ettiği The Wind Rises (Kaze Tachinu) filmlerinin biletleri aynı gün içerisinde tükendi. Festivalde Türkiye galasını yapacak The Doubl, Dom HemingwaySınırsızlar Kulübü (Dallas Buyers Club)Under the SkinThe Grandmasters (Yut doi jung si) ve "Noam Chomsky/Uzun Boylu Adam Mutlu Mu?: Noam Chomsky ile Canlandırma Bir Sohbet" gibi önemli filmleri içinse son biletlerin de bitmek üzere olduğu bilgisi geldi.

    Bu sene gerek tanıtım filmi olsun gerek dopdolu programı, ülkemize getireceği önemli misafirlerle de !f bir kez daha kendisinden söz ettirecek. Daha önce festivalde de gösterilecek son filmi Is the Man Who Is Tall Happy?: An Animated Conversation with Noam Chomsky için İstanbul'a geleceğini duyurduğumuz Michel Gondry'nin ardından, geçtiğimiz hafta açıklanan yeni bir isim de entelektüel camiada bomba etkisi yarattı.

    Fotoğraf sanatındaki çarpıcı işleri ve kadın hareketine yakınlığı ile bilinen, fotoğraf dünyasını derinden etkilemiş sanatçı Nan Goldin13. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali’nin konuğu olacak. Goldin, yönetmenliğini Sabine Lidl’in üstlendiği Nan Goldin - I Remember Your Face / Nan Goldin - Yüzünü Hatırlıyorum filminin gösterimine katılmak için İstanbul’a gelecek. Ayrıca 17 Şubat’ta Salt Beyoğlu’nda gerçekleştirilecek “Küçük Sohbetler” başlıklı sohbette kendini, işlerini ve ilham kaynaklarını paylaşacak.

    Ön satışlarında rekor yaşanan 13. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali bu sene 13-23 Şubat tarihlerinde İstanbul, 27 Şubat - 2 Mart tarihlerinde Ankara ve İzmir'de bağımsız sinema tutkunları ile buluşacak. Festival biletlerinin genel satışı ise bugünden itibaren biletix’de, biletix gişelerinde ve çağrı merkezlerinde başlamış durumda.  Sinemaseverler 8 Şubat’tan itibaren de festivalin sinemaları olan Beyoğlu Cinemaximum Fitaş, Cinemaximum İstinye Park ve Cinemaximum Budak’ta açılacak festival gişelerinden biletlerini satın alabilecekler.

    13. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali hakkında en taze gelişmeler için Beyazperde.com'u takip etmeye devam edin!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top