Hesabım
    Sevilen Filmlerin DVD'leri Raflarda Yerini Aldı

    BirFilm bandrollü 5 film raflardaki yerini aldı.

    Komedi filmi Pıtırcık, dönem filmi olan Adalet İçin, korku gerilim türündeki Kan Kokusu, romantizim dolu Sana Aşık Oldum ve gerilim türündeki Non-Stop Bir Film bandrolü ile raflardaki yerini aldı.

    Yönetmenliğini Laurent Tirard'ın üstlendiği bir aile komedisi olan Pıtırcık, anne ve babasının konuşmalardan yeni bir kardeşi olacağı anlamını çıkararak panik olur. Pıtırcık ailesinin kendisinden vazgeçmemesi için çeşitli taktikler uygulamaya başlar ama bu taktikler pek istediği gibi işlemez, sonuçta ailesini kızdırır ve arkadaşlarıyla beraber B planına geçer...

    Yönetmen Jim Mickle'ın ikinci uzun metrajlı filmi olan Kan Kokusu'nun oyuncu kadrosunda Bill Sage, Ambyr Childers, Julia Garner ve Kassie DePaiva gibi oyuncular yer alıyor. Gerilim korku türündeki Kan Kokusu, ketum bir adam olan Parker'ın kapalı kapılar ardında sakladığı sırların bir gün ortaya çıkmasını konu ediyor.

    Hannibal dizisiyle yıldızı parlayan Mads Mikkelsen'in başrolünü oynadığı Adalet İçin filminin yönetmenliğini Arnaud des Pallières üstleniyor. Fransa-Almanya ortak yapımı olan film, Micheal Kohlhaas adlı bir at satıcısının keyfi bir şekilde haksızlığa uğramasını ve bu haksızlığa karşı Kohlhaas'ın adalet savaşını anlatıyor.

    Bu sene 17.Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali'nde gösterilen Sana Aşık Oldum, Willams sendromu olan Gabrielle ile Martin arasındaki aşkı anlatıyor. Mélissa Désormeaux-Poulin, Benoît Gouin ve Robert Charlebois başrolünü paylaştığı filmin senaryosunu Valérie Beaugrand-Champagne kaleme aldı.

    Mumya Evi ve Evdeki Düşman filmlerinin yönetmeni Jaume Collet-Serra'nın yönetmenliğini yaptığı Non-Stop, Liam Neeson, Julianne Moore, Scoot McNairy ve Michelle Dockery gibi başarılı oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Filmin başrol oyuncusu Liam Neeson ve yönetmen Serra daha önce Kimliksiz filminde beraber çalışmışlardı. Kimin suçlu kimin masum olduğunun film içinde belirsizliğe karıştığı Hitchcockian bir aksiyon olarak nitelenen filmde Neeson, Hava Kuvvetleri'nden emekli bir askeri canlandırıyor ve uçakta uçan 200 yolcunun hayatı şimdi onun ellerinde, her 20 dakikada bir uçaktaki birisini öldürmekle tehdit eden esrarengiz bir suçluyu yakalamaya çalışan hava polisi Bill Marks’ı canlandırıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top