Hesabım
    Locke Sinemalarda!

    Yönetmenliğini Steven Knight'ın üstlendiği ve başrolünü son dönemin parlayan yıldızlarından Tom Hardy'nin üstlendiği gerilim filmi Locke bu Cumadan itibaren Türkiye genelinde vizyonda!

    Yönetmenliğini ve senaryosunu daha önce Hummingbird filmine imza atmış olan İngiliz senarist Steven Knight'ın üstlendiği Locke bugün itibariyle vizyona girdi. Kirli Tatlı Şeyler (Dirty Pretty Things) filmiyle Oscar'a aday olan ve Şark Vaatleri (Eastern Promises) gibi filmlerin senaryosunu kaleme almış olan Steven Knight, Locke ile ikinci uzun metrajlı filmine imza atmış oldu.

    70. Venedik Film Festivali'nde yarışma filmleri arasında olan film ayrıca, ülkemizde 2013 yılında 12.'si düzenlenen film festivali Filmekimi'nde de sürpriz film olarak yer aldı. Gösterildiği tüm festivallerde övgüyle söz edilen Locke, eleştirmenlerden tam not almayıda başardı. Tek mekanlı ve neredeyse tek oyunculu bir dram gerilim filmi olan Locke, başarılı bir kariyeri olan ve iyi bir aile babası olan Ivan Locke'un aldığı bir haberle alt üst olmasını konu alıyor. Arabasıyla çıktığı yolda kendini, hayatını ve sahip olduğu her şeyi sorgulamasına yol açan bu haberin ağırlığıyla mücadele ederken, bir yandan da işiyle ilgili bir krizle uğraşmaktadır. Çalıştığı şirketi oldukça büyük bir zarardan soğukkanlılığı sayesinde kurtarmaya çalışan Locke, kariyerinin ve hayatının en zorlu sınavıyla karşı karşıya gelir. Tom Hardy'nin başrolünü üstlendiği filmde ayrıca Ruth WilsonAndrew Scott ve Ben Daniels rol alıyor.

    Filmin Türkiye çapındaki seansları için tıklayın!

    Filmin Beyazperde eleştirisi için tıklayın!

    Yönetmen Steven Knight ve başrol oyuncusu Tom Hardy Röportajı için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top