Hesabım
    Tut Sözünü Filminden İlk Afiş İle Beraber Vizyon Tarihi Değişikliği Geldi

    Fantastik komedi türündeki Tut Sözünü filminin ilk afişi yayınladı ve vizyon tarihi 7 Kasım'dan, 21 Kasım'a ertelendi.

    Eylül ayında çekimleri tamamlanan Tut Sözünü adlı sinema filminin vizyon tarihi 7 Kasım'dan, 21 Kasım'a ertelendi. Erteleme haberiyle birlikte filmin ilk afişi de sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Yönetmenliğini, LabirentSenin Hikayen ve Karaoğlan gibi filmlerde çalışan Oğuz Çelik üstleniyor. Çelik'in ilk yönetmenlik denemesi olan filmde Kudret Sabancı ve Aytaç Ağırlar gibi isimler danışmanlık görevini üstlendiler. 

    Kemal UçarGiray AltınokAyla AlganDemet ÖzdemirSadık Gürbüz,Zafer AlgözBurak Serdar ŞanalErkan CanÇağdaş Onur ÖztürkEylül Öztürk,Mehmet ÖzgürBemrah ElçiboğaDurul BazanCansu DiktaşEda Akkaya ve İsmail Demirci gibi oldukça kalabalık bir oyuncu kadrosuna sahip olan film, Yalçın ve Bahadır adlı iki arkadaşın garip ve komik hikayesini anlatıyor. 

    Çok iki arkadaş olan Yalçın ve Bahadır'ın arkadaşlıkları, Yalçın'ın beklenmedik ölümüyle son bulur. Yalçın'ın ölümünden sonra altüst olan Bahadır'ın bir gün kapısı çalar; Yalçın'ın hayaleti Bahadır'ın yanına gelmiştir. Yalçın'ın hayaletinin yanında bir de, Bernardo adında İtalyan bir trapezci vardır. Yalçın tutmadığı bir söz yüzünden öbür tarafa geçiş yapamamış ve arafta kalmıştır. Bu sözü yerine getirebilmesi için de ona yardım edebeilecek tek kişi yakın dostu Bahadır'dır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top