Hesabım
    Suicide Squad Filminden Yeni Gelişmeler

    Çizgi roman dünyasından beyazperdeye aktarılacak olan Suicide Squad filminden yeni söylentiler var!

    Birbiri ardına gelen çizgi roman uyarlamalarının arasında en çok merak edilenler arasında olan Suicide Squad filminden yeni haberler geldi. Şimdiye kadar Margot RobbieWill Smith ve Tom Hardy'nin rol alacağı kesinleşen yapımın yönetmenliğini en son Fury filmiyle dikkatleri çeken David Ayer üstleniyor. 

    Gelen söylentilere göre Batman'in en sevilen (!) düşmanlarından olan Joker, bu filmle beyazperdeye geri dönüyor. Kara Şövalye'de canlandırdığı Joker karakteriyle hafızalara kazınan Heath Ledger'den sonra bu karakterin filmde yer alması beklenmezken, Joker'i canlandıracak olan kişi için de Jared Leto'nun ismi geçiyor! Film yapımcıları Joker için yakışıklı aktör Ryan Gosling ile görüşmelere başlamış! Ancak Gosling'in projeye sıcak bakmaması okları Leto'ya çevirmiş. 

    Diğer bir haber ise Margot Robbie'nin canlandıracağı karakter hakkında... Robbie, Suicide Squad filminde Joker'in çılgın sevgilisi Harley Quinn karakterine hayat verecek. Justin Marks'ın yaratıcısı olduğu çizgi romandan beyazperdeye aktarılan filmde görünecek olan Harley Quinn karakteri ile defa bir sinema filminde kendine yer bulmuş oldu! Suicide Squad'ın 2016 yılı içerisinde vizyonda olması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top