Hesabım
    Siccin 2; Vizyon İçin Geri Sayımda!

    Alper Mestçi'nin yeni devam filmi 10 Temmuz'da vizyonda olacak...

    Muhteşem Film’in yapımcılığını üstlendiği ve 2014'ün en iyi korku filmleri arasında gösterilen Siccin serisinin devamı olan Siccin 2 “Her Canlı Ölümü Tadacaktır” Temmuz ayındaki vizyonu için geri sayımda. Yayınlanan fotoğrafların ardından gelen fragman da, filme olan ilgiyi arttırdı. 

    Filme yerli sinema takipçilerinin ilgisi sürerken, Paranormal ActivityInsidious ve Sinister gibi filmlerin yapımcılığını yürüten Blumhouse Productions firmasının yöneticilerinden Ryan Turek dikkat çeken bir twit ile paylaşımda bulundu. Siccin 2'nin fragmanı için "Delilik bu!" diyerek takipçileriyle fragmanı paylaşan Turek'in aldığı yanıtlar da bir o kadar merak uyandırıcı. 

    Yönetmenliğini Musallat serisinden korku arenasına giriş yapan Alper Mestçi'nin üstlendiği ve “İslami korku” öğeleri barındıran “Siccin2”nin öyküsü gerçek bir hikayeden esinlenildiği ve çekim mekanlarının doğal platolardan oluşması ile de dikkat çekiyor. Filmin çekimleri Çanakkale’nin Yenice İlçesi, Namazgah Köyü, Nevruz Köyü ve Issız Cuma Mezarlığı’nda gerçekleştirildi.

    Senaryosu yönetmen Mestçi ile birlikte Ersan Özer'e ait olan filmin oyuncu kadrosunda ise Şeyda TerzioğluŞeyda TerzioğluEce Edibe BaykalReyhan İlhanYavuz Çetin ve Seda Oğuz yer alıyor. Yapımın görüntü yönetmeni ise imza attığı başarılı işlerle tanınan ödüllü sinemacı Feza Çaldıran.

    Siccin 2; 10 Temmuz'da Türkiye çapında sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top