Hesabım
    Temmuz Ayının DVD'leri Raflarda!

    Temmuz ayının en güzel DVD'leri evde sinema keyfinize keyif katmak için raflarda sizi bekliyor!

    Bir Film bandrolü ile bu ay raflarda yerlerini alan 9 yeni film sinema keyfiniz için raflardaki yerlerini aldı.

    "Yasak Bölge 9 / District 9" ve "Elysium Yeni Cennet"in yönetmeni Neill Blomkamp'in yönetmenliğini üstlendiği "Chappie", göze çarpan bir bilim kurgu filmi. Yakın gelecekte suç, droid robotlardan oluşan baskın bir polis gücü tarafından kontrol altına alınmıştır. Fakat bu baskıya karşı direniş de mevcuttur. Polis droidlerinden Chappie, merkezden çalınır ve yüklenen yeni program ile düşünme ve hissetme yeteneğine sahip ilk robot olur. Mevcut düzeni korumak isteyen güçler, insanlık ve düzen için tehlike olarak gördükleri Chappie’yi yok etmek için peşine düşerler.

    Oscar ödüllü oyuncu Reese Witherspoon'un başrolünü üstlendiği ve "Dallas Buyers Club"ın yönetmeni Jean-Marc Vallee'nin yönetmen koltuğunda oturduğu "Yaban / Wild" filmi Cheryl Strayed’in çok satan romanından uyarlama. Yıllardır sürdürdüğü sorumsuz yaşamı ve annesi Bobbi’nin hataları ile boğuşan Cheryl aniden Amerika’nın en zorlu ve tehlikeli bölgelerinden biri olan Pasifik Crest Yolu’nda tek başına yürümeye karar verir. Hiçbir deneyimi olmadan, tek başına 1600 km yol kat eder. Amacı ise kendini keşfetmek ve onu güçlendirip iyileştiren kefareti bulmaktır.

    Adam Goldberg’in yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği orta yaş bunalımı hikâyesi "O İş Olmaz Jose / No Way Jose" 40 yaşına girmek üzere olan, çocukların doğum günü partilerinde çalan eski bir rockçı “Jose” Stern’i konu alıyor. Nişanlısı karanlık bir sırrını keşfedince evden atılan Jose mecburen kendisi gibi orta yaş bunalımı yaşayan evli ve çocuklu bir arkadaşının evinde kalmaya başlar. İyice çaresiz hale düşen Jose kendini, müziğini ve hayatının aşkıyla olan ilişkisini düzeltebilmek için eski arkadaşlardan, işe yaramaz ailesinden ve alkolik eski kız arkadaşından destek arayışına girer. 

    Aynı adlı romandan uyarlanan "Şüphe Tüccarları / Merchants of Doubt" tatlı dilli kiralık âlimlerin, kendilerini medyaya bilim otoriteleri olarak tanıtırken, üzerine bol miktarda araştırma olan, toksik kimyasallardan, ilaçlara, hatta iklim değişikliğine giden farklı ve halk sağlığını tehdit eden konularda büyük derecede kafa karışıklığı yaratarak, aydınlatıcı olmanın aksi bir amaç gütmelerini anlatıyor.

    Clement Michel'in yönetmenliğini üstlendiği "Aşk Taktikleri / The Stroller Plan" Paris’li Thomas Platz'ın komik ve eğlenceli hikayesini anlatıyor. Bir anda kendini bir bebeğin bakımından sorumlu bulan Thomas, kendini bir yıl önce terk eden kız arkadaşını geri kazanmak için bebeğin babası numarası yapmaktadır. Hayatı boyunca çocuk kalmak ile sorumluluk sahibi bir adam olarak hayatının aşkıyla evlenmek arasında kalan Thomas, hayallerindeki kızın fikrini değiştirebilmek için beklenmedik bir maceraya atılır.

    1982 yapımı müzikalden uyarlanan "Annie", Oscar Ödülü adayı Quvenzhané Wallis'in başrolünü üstlendiği yapım müzikal tadında bir aile filmi. New York belediye başkanlığı seçimlerinde aday olan Will Stacks (Jamie Foxx) tarafından evlat edilen Annie'nin hayatı tamamen değişecektir. Will başkanlık kampanyasına olumlu etki yapacağını da düşünerek Annie’yi evlat edinmeye karar vermiş olsa da, zamanla ikilinin arasındaki bağ çıkardan sevgiye dönüşecektir.

    Başrollerini Özge Borak ve Engin Hepileri'nin paylaştığı yerli yapım "Bana Adını Sor" dramatik bir aşk üçgenini konu alıyor. Bir yetimhanede büyüyen ve birbirlerinden kopmamış iki arkadaş olan Yasemin ve Hakan tesadüfen Merve'yle tanışırlar ve Merve Hakan'a aşık olur. Tarık ise nişanlısı Merve'yi kaybetmemek için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Engin Hepileri'nin bir huntington hastasını canlandırarak etkileyici performans sergilediği film eleştirmenlerden olumlu eleştiriler almıştı.

    "Ejderhanı Nasıl Eğitirsin / How To Train Your Dragon" ve "Shrek"in yaratıcılarının elinden çıkma, Jim Parsons, Jennifer Lopez, Steve Martin ve Rihanna’nın sesleriyle eşlik ettiği animasyon komedi hiti "Evim / Home" küçük bir kızla bir uzaylının arkadaşlığını işliyor. Gezegeninde bir türlü uyum sağlayamamış olan uzaylı Oh, dünyalı genç kız Tip ile tanışınca, bu sıradışı iki arkadaş tüm zamanların en muhteşem yolculuğuna çıkıyor.

    Aralarında Oscar Ödüllü oyuncu Colin Firth ve Oscar Adayı Samuel L. Jackson’ın da bulunduğu muhteşem kadrosu ve "X: Men: Birinci Sınıf / X-Men: First Class" filminin başarılı yönetmeni Matthew Vaughn'un çalışmasıyla ile beğeni toplayan "Kingman: Gizli Servis" filmi Bond filmlerini andırıyor. Kaba ancak umut vaat eden başarısız bir çocuğu, tam da kötü niyetli bir teknolojik deha tüm dünyayı tehdit eden bir planla ortaya çıktığında, büronun oldukça rekabetçi eğitim programına dahil eden Galahad bilmeden dünyanın görebileceği en büyük macerayı başlatmıştır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top