Hesabım
    Haftanın DVD’leri Raflardaki Yerlerini Aldı!

    Bu hafta As Sanat imzasıyla çıkan yeni DVD’ler sinemaseverleri bekliyor!

    İlksen Başarır’ın yönetmen koltuğunda oturduğu "Bir Varmış Bir Yokmuş", rock müzisyeni Ozan karakterini Mert Fırat canlandırırdığı, anaokulu öğretmeni Nehir rolünde ise Melisa Sözen’i izlediğimiz bir aşk filmi.

    Beğenilen yazar/yönetmen Alex Garland  etkileyici bir psikolojik gerilim filmi olan "Ex Machina" ile çok da uzak olmayan bir geleceğe, yapay zekâ konusuna eğiliyor. Üstün yetenekli bir internet milyarderinin dağ evine konuk olan genç bir adam, sıra dışı bir deneyin içinde yer alır. Güzel bir robot kadın bedenine yerleştirilen bir yapay zekâyı test edeceklerdir.  Fakat çok geçmeden bu deney, insan ve makine arasında karanlık bir psikolojik savaşa dönüşür.

    "Özgürlük Arayışı", kültürel bir fenomen yaratan efsanelerin ve öncülerin gözünden anlatılan bir hikâye. Anı yaşayıp bize hayatta olduğumuzu hissettiren şeyleri yapan herkesin ulaşabileceği özgürlüğe dair bir film… "Jon Long"un yönetmenlik koltuğunda oturduğu filmin başrolünde Bruce Brown yer alıyor.

    Oscar ödüllü Robert Wise tarafından yönetilen "Andromeda Gizemi", dünyanın karşı karşıya kaldığı ilk biyolojik krize dair merak uyandıran bir film. Uzak bir New Mexico kasabasının yakınına uydu çarpınca oraya giden ekip, bir çocuk ve yaşlı bir evsiz dışında herkesin korkunç bir ölüme kurban gittiğini fark eder. Hayatta kalan iki kişi modern bir yer altı laboratuvarına getirilir. Bilim adamları, dünya çapında bir felaket yaşanmadan ölümcül bir uzay virüsünün doğasını çözmek için zamana karşı yarışmaktadır.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top