Hesabım
    Box Office'te Yerli Sinema Hollywood'a Galip Geldi!

    Türkiye box office rakamları açıklandı.

    boxofficeturkiye.com'un Türkiye 2-4 Ekim haftasonu box office sonuçları açıklandı. Çıkan sonuçlar bu haftasonu yerli seyircinin bu haftasonu yerli filmleri Hollywood yapımlarına tercih ettiğini gösterdi.

    Bu haftanın listesinin galibi yerli komedi yapımı Kara Bela oldu. Geçtiğimiz hafta 2. sırada yer alan Burak Aksak imzalı yapım 3. haftasında 96.450 bilet satışı ile ilk sıraya yükseldi. Listenin 2. sırasını ise vizyondaki ilk haftasını kutlayan Ridley Scott imzalı bilim kurgu filmi Marslı aldı. Matt Damon başrollü film ilk haftasında 92.401 bilet satışı ile listeye başarılı bir giriş yaptı. Geçen haftanın galibi olan, sevilen Labirent serisinin 2. filmi Labirent: Alev Deneyleri box office listesinde bu hafta 3. sıraya geriledi. Başrollerini Teen Wolf dizisinden tanıdığımız Dylan O'Brien, Hollywood'un gelecek vadeden yıldızı Thomas Brodie-Sangster ve Skins'in Effy'si Kaya Scodelario'nun paylaştığı yapım 3. haftasında 79.426 bilet sattı.  

    Listenin 4. sırasını ise vizyondaki ilk haftasını kutlayan yerli yapım Kafes aldı. 80 Darbesi dönemini işleyen Mahmut Kaptan imzalı dram yapımı ilk haftasında 60.630 bilet rakamına ulaştı. Turgay AtalayBarış Küçükgüler ve İsmail Hacıoğlu başrollü yerli dram filmini ise 5. sırada yer alan animasyon yapım Küçük Prens izledi. Vizyondaki 3. haftasını kutlayan animasyon yapımı geçtiğimiz haftasonunda 51.761 seyirci ile buluştu. Listenin 6. sırasında ise yerli komedi yapımı Yok Artık! yer aldı. Özellikle zengin oyuncu kadrosunda yer alan Erkan Kolçak KöstendilÇağlar ÇorumluAlgı EkeŞebnem BozokluDemet Evgar ve Serkan Keskin isimleriyle dikkat çeken yapım vizyondaki 2. haftasında 51.156 seyirci ile buluşurken, eğlenceli komedi yapımını ise 5. haftasını kutlayan Çılgın Hırsız serisi ile tanıştığımız küçük, sarı minyonların bağımsız macerası Minyonlar takip etti. Küçük, sarı kahramanlarımızın New York'ta geçen macerasını işleyen yapım geçtiğimiz haftasonu 40.814 seyirciye ulaştı.

    Listenin 8. sırasında ise 132.182 bilet rakamına ulaşan Burak Aksak imzalı yapımı ise Hasan Karacadağ'ın sevilen yerli korku serisinin son filmi Dabbe 6 yer aldı. 4. haftasını geride bırakan yerli korku yapımı geçtiğimiz haftasonu 40.270 bilet sattı. Listenin 9. sırasında vizyondaki 2. haftasında 23.072 seyirciyle buluşan tarihi-dram yapımı Madımak: Carina'nın Günlüğü yer aldı. Türkiye'nin en derin yaralarından birini işleyen yerli dram yapımını ise Anne Hathaway ve Robert De Niro başrollü Stajyer takip etti. Vizyondaki 2. haftasını kutlayan komedi yapımı geçtiğimiz hafta 19.253 bilet satış rakamı ile geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine son sırada yer aldı.

    Bu haftaki box office gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top