Hesabım
    Thor: Ragnarok ve Alien: Paradise Lost'un Lokasyonu Belli Oldu!

    Merakla beklenen 2 fantastik film de aynı bölgede çekilecek!

    Ridley Scott imzalı fantastik-bilim kurgu serininin devam filmi Alien: Paradise Lost ve Marvel'ın yeni yapımı Thor : Ragnarok'un çekimlerinin yapılacağı yer belli oldu!

    Avustralya Dışişleri Bakanlığı geçtiğimiz günlerde resmi internet sitesi üzerinden açıklama yaparak merakla beklenen 2 Hollywood yapımının da kendi ülkelerinin sınırlarında çekileceğini açıkladı. 20th Century Fox ve Marvel imzasını taşıyacak olan 2 filmin çekimleri de Avustralya'da gerçekleşecek. Film projelerinin ülkeye $300 milyon dolarlık gelir ve 3 bin kişilik istihdam sağlayacağı öngörülüyor. 

    Sevilen bilim kurgu filmi Prometheus'un devam filmi Alien: Paradise Lost'un çekimlerine Ocak ayında başlanacak. Senaryosu Yeşil Fener (Green Lantern) filminin senaristi Michael Green tarafından kaleme alınacak olan yapımda Michael Fassbender ve Noomi Rapace ilk filmdeki rollerini yeniden üstlenecek. Filmin vizyon tarihi henüz bilinmiyor.

    Disney/Marvel işbirliği ile beyazperdeye yansıyan Thor: Karanlık Dünya'nın ardından İskandinav tanrısı Thor'un yeni maceraları işleyen 3. film Thor : Ragnarok'un yönetmenliğini Oscar adayı Yeni Zelandalı yönetmen Taika Waititi üstlenecek. Senaryosu, Jack Kirby imzalı çizgi roman serisinden uyarlanacak olan filmin kadrosunda ünlü şimşek tanrısı olarak Chris Hemsworth, kötü kalpli üvey kardeş-tanrı Loki olarak Tom Hiddleston ve Leydi Sif rolünde Jaimie Alexander yeni film için projeye geri dönecek. Yenilmezler serisinde Yeşil Dev Hulk karakterini canlandıran Mark Ruffalo da filmin kadrosunda yer alıyor. Film 28 Temmuz 2017'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top