Hesabım
    Martin Scorsese'den Yeni Anlaşma!

    Ünlü yönetmen Martin Scorsese 2019'a kadar Paramount ile çalışacak.

    Para AvcısıZindan Adası ve Köstebek gibi başarılı filmlerin deneyimli yönetmeni Martin Scorsese 2019 yılına dek uzanan yeni bir anlaşmaya imza attı.

    Hollywood Reporter'ın haberine göre Paramount Pictures ile anlaşması bulunan Oscar ödüllü yönetmenin sözleşmesi uzatıldı. Paramount CEO'su Brad Grey, "Marty (Scorsese) bu endüstrinin en yetenekli ve en karakteristik yönetmenlerinden biri olmakla birlikte, Paramount ailesinin ayrılmaz bir parçası. Paramount Pictures olarak daha nice yıllar ve nice filmler için sabırsızlanıyoruz" dedi. Şu ana kadar ünlü yönetmenin son 3 filmi olan Zindan Adası, Hugo ve Para Avcısı filmlerinin yapımcılığını üstlenen firmanın anlaşmasında Leonard Bernstein'in hayatından uyarlanacak olan yapımın yönetmen koltuğu da var. Scorsese anlaşmanın şartı olarak filmin yönetmenliğini üstlenirken, filmin senaryosu ise Spotlight'ın senaristi Josh Singer imzalı olacak. 

    Başrollerini Andrew GarfieldAdam Driver ve Liam Neeson'ın paylaştığı ve 17. yüzyılda yaşayan iki rahibin  karşılaştıkları şiddet, baskı ve Japonya'ya yaptıkları seyahatlerini konu alan Silence filminin de aynı yapım şirketinin imzasını taşıması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Scorsese'nin Yeni Filmi: Silence!
    • Leonardo DiCaprio Katil mi Oluyor?
    • Robert De Niro ve Martin Scorsese Tekrar Bir Arada!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top