Hesabım
    Sinema Yıldızları Genç Yönetmenler İçin KısaKes’iyor!

    KısaKes Film Festivali kapsamında düzenlenen KısaKes Lisevizyon için bu yıl profesyoneller tekrar jüri koltuğunda buluştu.

    KısaKes Lisevizyon 2010 yılından bu yana gençlerin hayat kaygıları içerisinde hayal güçlerinin kaybolmamasını amaçlıyor. Geçtiğimiz yıllarda jüri kadrosunda Selçuk Yöntem, Zerrin Tekindor, Yüksel Aksu, Beren Saat, Onur Ünlü, Demet Evgar, Mustafa Altıoklar, Gonca Vuslateri, Sarp Levendoğlu, Mehmet Turgut, Demet Evgar, Özge Özpirinçci, Ahmet Mümtaz Taylan gibi

    Türkiye sineması için önemli isimlerin yer aldığı festivale 2000’i aşkın kısa film katılmıştı. Bu yıl jüri koltuğunda yönetmen Serdar Akar, oyuncu Şebnem Bozoklu ve Aras Bulut İynemli, ​oyuncu - tarihçi ve şair Pelin Batu​, sinema eleştirmeni Kerem Akça​ve Bahçeşehir Üniversitesi Sinema Bölümü Başkanı Prof. Dr. Savaş Arslan​yer alıyor.

    Katılım şartları arasında Türkiye'de lise eğitimine devam etmek ve 10 dakikalık kısa film çekimi hazırlamış olmak yeterli. Kazanan yarışmacılar Bahçeşehir Üniversitesi’nden lisans eğitimi bursu alma hakkına sahip olacaklar. Festivale 15 Ocak 2016 tarihine kadar www.kisakes.org adresinden başvuru yapılabilir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top