Hesabım
    Deadpool'dan Fragmanlı Yılbaşı Kutlaması!

    Bu seferki videoda T.J. Miller da boy gösterdi.

    Çarpık etik ahlak kurallarının ete kemiğe bürünmüşhali Deadpool'dan yılbaşı videosu geldi. Hayranlarına yılbaşı hediyesi olarak fragmanın ne zaman çıkacağını açıklayan Deadpool'a T.J. Miller tarafından canlandırılan Weasel da eşlik etti.

    Yılbaşında gelecek fragmana doğru geri sayan "12 Days of Deadpool" kapsamında filmden bolca içeriğin paylaşıldığı dönemde filmdeki diğer karakterlerin de nasibini aldığını söylemiştik. Colossus'un ardından Weasel da film tanıtımlarındaki yerini aldı. Başında noel şapkasıyla oturup kitap okuyan Deadpool ve yılbaşı ağacı süsleyen Weasel filmden beklenen 2. fragmanın da yılbaşında ESPN kanalındaki NBA maçı arasında gösterileceğini duyurdu. Çizgi romanlarda bir çizgi karakter olduğunu fark ederek okurlarla konuşmaya başlayacak kadar zeki bir karakter olan Deadpool video boyunca da en yakın arkadaşı Weasel'la konuşur gibi yaparak seyircilerle konuşuyor.

    20th Century Fox aracılığıyla çizgi romandan beyazperdeye uyarlanan ve Ryan Reynolds'ın Deadpool'u canlandıracağı yapımın kadrosunda Angel Dust rolünde Gina Carano, Negasonic Teenage Warhead rolünde Brianna Hildebrand, Copycat rolünde Morena Baccarin ve Ajax rolünde Ed Skrein yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Tim Miller'ın oturduğu filmin senaryosunda da Zombieland'in senaristleri Rhett Reese ve Paul Wernick'in imzası var.

    Marvel'ın kahramanı Deadpool 12 Şubat 2016'da yerli seyircilerin huzuruna çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top