Hesabım
    "Ansızın" Dünya Prömiyerini 66. Berlin Film Festivali'nde Yapacak!

    "İnsan"a dair, sorgulayıcı yapım Ansızın açılışını festivalin Panaroma Special bölümünde yapacak.

    İlk filmi Köprüdekiler ile İstanbul, Adana ve Ankara Film Festivalleri’nde En İyi Film ödülleri alan Aslı Özge'nin yeni filmi Ansızın dünya prömiyerini 11-21 Şubat 2016 tarihlerinde düzenlenecek 66. Berlin Film Festivali'nde yapacak.

    Festivalin Panaroma Special bölümünde gösterilecek olan film Almanya, Fransa ve Hollanda ortak yapımı bir proje. Aslı Özge’nin senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği Ansızın filminin, görüntü yönetmenliğini ise Emre Erkmen yapıyor. Filmin başrollerindeyse Haneke’nin Beyaz Bant ve Tarantino’nun Soysuzlar Çetesi filmlerinde rol alan, Hitman: Ajan 47'nin Garad'ı Sebastian Hülk, Sophie Scholl filmiyle gümüş ayı ödülü kazanan Julia Jentsch ve Spielberg’in Münih filmindeki rolüyle hatırladığımız Hans Zischler'ı görüyoruz. Filmin oyuncu kadrosunda ise Sascha Alexander GersakLuise HeyerLea DraegerNatalia Belitski ve Christoph Gawenda yer alıyor.

    Dünya satışını Paris merkezli Memento Films International'ın üstlendiği Ansızın, şiddeti önceden kestirilemeyen tesadüfi bir olayın insanı kendi zayıflıkları ve korkularıyla karşı karşıya bırakması sonucunda hayatını ve içinde bulunduğu çevreyi sorgulamasını konu alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top