Hesabım
    Indiana Jones 5'in Senaristi Bulundu!

    Indiana Jones 5 filminin senaryosunu David Koepp üstlenecek.

    The Hollywood Reporter'da yer alan habere göre Indiana Jones serisinin merakla beklenen 5. filminin senaristi belli oldu. Filmin senaryosu serinin 4. filmi Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı'nın senaristi David Koepp'e emanet olacak.

    Maceracı arkeolog Indiana Jones'u bir kez daha Harrison Ford'un canlandıracağı yapımla ilgili gelişmeler son dönemde arttı. Disney'in filme resmi onayı vermesinin ardından filmin tam isminin açıklanması için bekleyiş devam ediyor. Koepp'in 4. filmdeki senaryosundan bildiğimiz kadarıyla filmlerinde önceki devam halkalarına pek fazla gönderme yer almıyor. İsmi henüz açıklanmayan serinin beşinci filmi 19 Temmuz 2019 tarihinde Amerika'da vizyona girecek! 

    Tüm dünyada sevilen ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Indiana Jones karakterini George Lucas 1930'lu yılların film serilerindeki aksiyon kahramanlarından ilham alarak yaratmıştı. İlk olarak Steven Spielberg tarafından yönetilen 1981 yapımı Kutsal Hazine Avcıları filmi ile başlayan macera televizyon dizileri, romanlarda, çizgi kitaplarda, video oyunlarında ve çeşitli medyalarda yer aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top