Hesabım
    Spider-Man: Homecoming'in Kötü Adamı Kim Olacak?

    Yeni Spider Man filminin kötü adamı için bir dedikodu geldi.

    Her filmde biraz daha gençleşen Örümcek Adam'ımızın yeni filmi için gelişmeler gelmeye devam ediyor. İlk olarak ismi belirsizliğini koruyan filmin resmi adı belli oldu. "Spider-Man: Homecoming" adını taşıyacak olan filmin kötü adamı için de kulis dedikoduları gelmeye başladı.

    Variety'de yer alan habere göre bu kez Tom Holland'ı ağ atan kahramanımız olarak göreceğimiz filmin kötü adamı Michael Keaton olabilir. Gönüllerde Beterböcek olarak taht kuran usta oyuncunun ismi şu an için bir ihtimal olarak geçiyor. Filmin yapım şirketleri Marvel ve Sony'den konuya dair henüz bir açıklama gelmedi. Tim Burton’ın 1989 yapımı Batman'inde de kara pelerinli intikamcıyı canlandıran ünlü oyuncu süper kahraman evrenine aşina diyebiliriz.

    Kadrosunda May hala olarak Marisa Tomei'yi bulunduran filmde henüz açıklanmayan bir rolün sahibi de Zendaya olacak. Yönetmenliğini Jon Watts'ın üstleneceği yapımın senaryosunu ise John Francis Daley ve Jonathan Goldstein kaleme alacak. Ünlü kahramanımızın lise yıllarına odaklanacak olan yapımın sinopsisi hala gizemini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top