Hesabım
    Ekisporter TRT 1 Ekranlarında!

    Komedi filmi Ekisporter TRT ekranlarında!

    TRT’nin, televizyon ile sinemayı buluşturan iddialı ve uzun soluklu projesi TRT TV Filmleri kapsamında 12 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00’de “Ekisporter” filmi yayınlanacak.

    Yönetmenliğini Kamil Aydın’ın yaptığı Ekisporter’ın senaryosunu kendisi de özel bir şirkette ihracat müdürü olarak çalışan Oğuzhan Yılmaz kaleme aldı. Ekisporter’ın oyuncu kadrosu ise Mehmet ÖzgürEmin OlcayUmut TanyoluCan Yücel Metin ve Çiçek Dilligil ve Ozan Çetin’den oluşuyor. Filmin yapımcılığını ise Sinan Sakarya üstleniyor. 

    “Ekisporter”, başarılı ve herkes tarafından takdir gören mobilya ustası Turan Usta’nın, değişen piyasa koşulları gereğince kabuklarını kırıp büyüyerek ihracat yapmak istemesi amacıyla girdiği yolda yaşadığı zorlu süreci anlatıyor. Exporter’ın ne anlama geldiğini bile bilmeyen Turan Usta’nın bu isteği kötü niyetli kişiler tarafından kullanılıyor. Günümüzde geçen ve yaşanmış bir öyküden yola çıkılarak senaryolaştırılan “Ekisporter”da Turan Usta’nın aile fertleri ile yaşadığı zorluklar ve piyasa karşı verdiği büyük mücadele gözler önüne seriliyor.

    Ev Sineması kuşağının ilk filmi olan Saruhan yayınlandığı 5 Mayıs akşam AB izleyici grubunda ilk 10’da yer alarak büyük bir başarı elde etti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top