Hesabım
    Antalya Film Forum 2016 Başvuruları Başladı!

    53. Uluslararası Antalya Film Festivali kapsamında üçüncü kez düzenleniyor...

    Uluslararası Antalya Film Festivali kapsamında, bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan Antalya Film Forum 2016 başvuruları başladı! Forum, ortak yapım olanaklarını arttırmayı ve sinema sektörünün gelişimini desteklemeyi hedefliyor.

    19-22 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek foruma, senaryo aşamasındaki projelere destek verilen “Uzun Metraj Kurmaca Pitching Platform” (Sunum) ile “Uzun Metraj Belgesel Pitching Platform” (Sunum) ve kurgu aşamasında bir filmin tamamlanmasına yönelik olan “Work In Progress Platform” (Yapım Aşaması) kategorilerindeki projeler katılabiliyor. 

    Belgesel Pitching ve Kurmaca Pitching Platformlarına, Türkiye’den geliştirme aşamasındaki uzun metraj film projeleri 5 Eylül 2016 tarihine kadar başvurabilirken Work in Progress Platformu’na yine ülkemizden çekimlerinin en az yarısı tamamlamış veya post-prodüksiyon aşamasındaki uzun metraj film projeleri 12 Eylül tarihine kadar başvurabilecek. Tüm başvuruların www.antalyaff.com adresine yapılması gerekmektedir.

    Zeynep Atakan'ın direktörlüğünde gerçekleşen olan foruma seçilen filmler ve jüri üyeleri 19 Eylül tarihinde açıklanacak...

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top