Hesabım
    Blade Runner Devam Filmine Joker Takviyesi!

    Jared Leto, Blade Runner'ın devam halkasında boy gösterecek.

    Usta yönetmen Ridley Scott tarafından 1982 yılında çekilen ve sinema tarihinin en önemli yapımları arasında yükselen Bıçak Sırtı'nın devam halkasından kadro gelişmeleri gelmeye devam ediyor. 

    Başrollerinde Ryan Gosling ve Rick Deckard rolünde Harrison Ford'un boy göstereceği merakla beklenen devam halkasının kadrosuna bir ünlü isim daha katıldı. Sinemalarda fırtınalar estiren Suicide Squad: Gerçek Kötüler'in ikonik Joker'ini canlandıran ünlü oyuncu Jared Leto filmin kadrosuna kilit bir rol için dahil oldu. Oscar ödüllü oyuncu Bir Rüya İçin Ağıt, Sınırsızlar Kulübü ve Bay Hiçkimse gibi filmleriyle yeteneğini kanıtlayarak Hollywood'un en aranan ünlüleri arasında yerini almıştı. 

    Kadrosunda Robin Wright, Ana de Armas, Carla Juri, Mackenzie Davis, Barkhad Abdi, David Dastmalchian, Hiam Abbass, Lennie James ve Dave Bautista'yı bulunduran devam halkasının yönetmenliğini Denis Villeneuve üstleniyor. Filmin senaryosunda ise Hampton Fancher ve Michael Green imzası var. Film, ilki gibi Philip K. Dick'in romanını temel alacak.

    Şu an için konusu saklı tutulan filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise 6 Ekim 2017 olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top