Hesabım
    İKSV'den Nick Cave Sevenlere Sürpriz Var!

    Nick Cave & The Bad Seeds’in son albümlerinin hikayesi tüm dünya ile aynı anda İstanbul'da!

    İKSV’nin sezon boyunca gerçekleştireceği özel film gösterimleri devam ediyor.

    Paul Thomas Anderson’ın Junun ve Woody Allen’ın Cafe Society filmlerinin özel gösterimlerinin ardından bu defa İKSV (İstanbul Kültür Sanat Vakfı) galaları Nick Cave hayranlarını mutlu edecek.

    Nick Cave & The Bad Seeds’in 16. albümleri olan Skeleton Tree’nin oluşum sürecini belgeleyen One More Time With Feeling, tüm dünyayla eş zamanlı ve bir defaya mahsus 8 Eylül Perşembe günü gösterilecek. Türkiye’deki gösterim ise aynı gün ve saatte, 21.30’da İstanbul-Atlas Sineması’nda gerçekleşecek. Gösterim albümün çıkışından bir gün önce gerçekleşecek.

    Kasap, Korkak Robert Ford’un Jesse James Suikasti ve Kibarca Öldürmek gibi filmleriyle bilinen Andrew Dominik’in yönettiği One More Time With Feeling, sahne performanslarının yanı sıra Skeleton Tree albümünün hazırlık, yaratım ve kayıt aşamalarını da belgeliyor. Filmde özgün sanatçı, şair, yazar ve müzisyen Nick Cave’in anlatımına ek olarak The Bad Seeds’in performansları, röportajlar ve başka videolar bulunuyor.

    Bazı bölümleri üç boyutlu çekilen müzik belgeselinin özel gösteriminin biletleri ise 2 Eylül Cuma 10.30’dan itibaren Biletix, ana gişe İKSV ve gösterim günü 18.00 itibariyle Atlas Sineması’nda satışa sunulacak. Lale Kart üyeleri için ön satış günü ise 1 Eylül Perşembe.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Nick Cave'in 20.000. Günü!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top