Hesabım
    Muhteşem Yedili'den Yeni Poster!

    Muhteşem Yedili 23 Eylül'de vizyona girecek.

    Hollywood'ta eski yapımları yeniden çekerek seyircilerle buluşturmak son dönemde adeta baş tacı oldu. Sinema camiasının ekmek kapılarından olan bu yeniden çekimlere 1960 yapımı kült western Muhteşem Yedili de eklendi. Filmden yepyeni poster de geldi.

    TetikçiKod Adı: OlympusAdalet ve Son Şans gibi filmlerin beğenilen yönetmeni Antoine Fuqua bir kez daha bir intikam hikayesiyle karşımızda. Yeni nesil Muhteşem Yedili'nin yönetmen koltuğunda oturan Amerikalı yönetmen aynı zamanda filmin yapımcıları arasında da yer alıyor. Başrollerini Hollywood'un başarılı oyuncusu Denzel Washington, Starlord rolünde gönülleri kazanan Chris Pratt, 4 kez Oscar'a aday gösterilen Ethan Hawke ve 1983 yılından beri sinema camiasının içinde olan deneyimli oyuncu Vincent D'Onofrio'nun üstlendiği western türü filmde Peter SarsgaardByung-Hun LeeManuel Garcia-RulfoHaley Bennett ve Martin Sensmeier de bulunuyor.

    Senaryosuna Nic Pizzolatto ile John Lee Hancock'un ortaklaşa imza attığı film Washington ve yönetmen Fuqua'nın Training Day ve The Equalizer'ın ardından 3. birleşmesi olacak. 

    7 kanun kaçağının bir kasabayı korumak için verdiği mücadeleyi anlatan film ülkemizde 23 Eylül'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top