Hesabım
    ABD Box Office'te Zirve Taze Filmlerin!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    ABD box office'te bu hafta zirve değişikliği mevcut. Geçtiğimiz hafta zirveye oturan bol yıldızlı western Muhteşem Yedili yerini çabuk kaptırdı. Listenin zirvesinde ise vizyondaki ilk haftasını kutlayan Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları yer aldı.

    Listenin zirvesinde bu hafta Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları yer aldı. Eva Green başrollü Tim Burton fantazyası ilk haftasında bomba gibi bir açılışla 28,5 milyon dolar hasılat elde etti. Listenin 2. sırasında yine vizyonun taze filmlerinden biri olan Deepwater Horizon: Büyük Felaket yer aldı. Gerçek bir olaydan uyarlanan petrol faciası 20,6 miyon dolar kazandı. Listenin 3. sırasında ise geçtiğimiz haftanın galibi Muhteşem Yedili yer aldı. Bol yıldızlı yeniden uyarlama 2. haftasında da iyi bir seyir izleyerek 15,7 milyon dolar ile bütçesinin üçte ikisini çıkarttı.

    Listenin ilk 3'ünü takip ederek 4. sırasını alan film ise vizyonun bir diğer taze yapımı Leylekler oldu. Eğlenceli animasyon yapım 2. haftasında 13,8 milyon dolar kazandı. Listeyi yarılayan film ise gerçek bir olaydan uyarlanan Sully oldu. Tom Hanks başrollü dram yapımı 4. haftasında 8,4 milyon dolar kazandı. Listenin 6. filmi ise yine vizyonun taze filmlerinden biri oldu. Masterminds filmi açılışını 6,6 milyon dolar ile yaptı. Listenin 7. sırasında ise geçtiğimiz hafta 22. sıradayken bu hafta 7. sıraya yükselen dram yapımı Queen of Katwe yer aldı. Biyografik dram yapımı 2. haftasında 2,6 milyon dolar kazandı.

    Listenin 8. sırasında ise gerilim yapımı Nefesini Tut yer aldı. Eleştirmenlerden yüksek not alan gerilim yapımı 6. haftasında 2,3 milyon dolar kazandı. Bütçesi 10 milyon dolar olan film bütçesini sekize katlamış durumda. Gerilim filmini takip eden yapım ise 2,3 milyon dolarlık hafta hasılatı ile Bridget Jones'un Bebeği oldu. Serinin 3. devam halkası olan filmin bütçesi  35 milyon dolar iken film 2. haftasında henüz 20 milyon dolar kazanabilmiş durumda. Listeyi kapatan yapım ise Snowden oldu. Gerçek bir hikayeyi konu alan casusluk gerilimi 3. haftasında 2 milyon dolar ile beş  sıra birden geriledi.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top