Hesabım
    Dağ 2 Filmi İzleyenlerden Tam Not Aldı!

    Dağ 2 filmi galasında büyük beğeni topladı.

    Gişede başarı kazanan Dağ filminin devam halkası Dağ 2 filminin galası gerçekleştirildi. Galaya film ekibinin yanı sıra Cüneyt Arkın, Nevra Serezli, Mehmet Aslan, Sarp Levendoğlu ve Pamela’nın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim katıldı.

    Film gösteriminin öncesinde kısa bir konuşma yapan serinin yönetmeni Alper Çağlar “Bu filmle ilgili söylenecek her şey, filmin öyküsünün içinde. Askerliğin doğası, kardeşlik ve bu zor hayatın bedellerini gerçekçi bir şekilde size yansıtmaya çalıştık. Türk Silahlı Kuvvetleri ve tüm fedakar askerlerine, çilekeş ekibime ve destek veren tüm Dağ serisi hayranlarına saygı, sevgi ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

    Film, Kuzey Irak'da IŞİD tarafından infaz edilecek olan gazeteci Ceyda Balaban'ı kurtarmayı amaçlayan yedi kişilik "Fırtına Getiren" timinin yaşadıklarını konu alıyor. Filmde operasyonu Bordo Bereliler yönetiyor. İlk filmde teröristlerin elinden kurtulan Oğuz ve Bekir de özel kuvvetlere katılıyor ve IŞİD terör örgütünü bitirme planları beyazperdeye yansıyor. Kadronun değişmeyeceği Dağ 2 filminde yine başrolleri Çağlar Ertuğrul ve Ufuk Bayraktar paylaşacak.

     Film 4 Kasım 2016 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top