Hesabım
    Yerli Box Office Zirvesinde Film Değişti, Tür Değişmedi!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Türkiye gişe verilerine göre 20-22 Ocak haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği mevcut. 2 haftadır zirveyi koruyan komedi Çalgı Çengi İkimiz bu hafta yerini Olanlar Oldu'ya bıraktı.

    Bu haftanın galibi vizyonun taze komedileri arasından çıktı. Sempatik komedyen Ata Demirer'in hem başrolünü hem de senaryosunu üstlendiği Olanlar Oldu açılışı ilk sıradan yaparak 319.176 seyirciye ulaştı. Listenin 2. filmi ise vizyondaki 3. haftasını kutlayan Çalgı Çengi İkimiz oldu. İşler Güçler'in sevilen yıldızlarını yeniden bir araya getiren beklenen devam halkası 3. hafta kapanışını 297.579 seyirci ile yaptı. Vizyonun taze yapımlarının ağırlığı ise 3. sıradan başladı. Disney'in yepyeni prensesi Moana açılışını 3. sıradan yaptı. Disney prenseslerini modernize etme çağında güzel bir örnek olarak ortaya çıkan cesur prenses ilk haftasında 218.018 seyirci tarafından izlendi. 

    Listenin 4. sırasında vizyonun taze yapımlarından Kötü Çocuk yer aldı. Büşra Küçük imzalı roman serisine dayanan romantik film serisinin ilk halkası açılışını 127.231 seyirci ile yaptı. Geçen haftanın 2. sırasında yer alan, Jennifer Lawrence ve Chris Pratt başrollü bilim kurgu romantizmi Uzay Yolcuları bu hafta 5. sıraya geriledi. Film 2. hafta kapanışını 84.063 seyirci ile yaptı. Listenin 6. sırasında ise yerli komedi Hep Yek 2 yer aldı. Eğlenceli devam halkası haftasonunda 71.049 seyirci tarafından izlendi. Listenin 7. filmi 12. haftasını kutlayan Dağ 2 oldu. 2012 yapımı Dağ filminin 4 yıl arayla gelen devam halkası başarılı gidişatını sürdürerek haftasonunda 58.690 seyirciye ulaştı.

    Listenin 8. filmi ise vizyonun taze çocuk filmleri arasından geldi. Yerli yapım animasyon filmi Pepee: Birlik Zamanı açılışını 40.150 seyirci ile yaptı. Listenin 9. filmi Emma Stone ve Ryan Gosling'i başrollerini taşıyan romantik müzikal Aşıklar Şehri oldu. Festivallerin gözbebeği ve Altın Küre rekortmeni film 4. haftasında 23.859 seyirciye ulaştı. Listenin sonunda ise fantastik bir yapım yer aldı. Vizyondaki 4. haftasını kutlayan Matt Damon'lı Çin Seddi hafta kapanışını 16.083 seyirci ile yaptı. 

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top