Hesabım
    "Olanlar Oldu" Gişe Liderliğini Bırakmıyor!

    Olanlar Oldu, gösterimdeki üçüncü hafta sonunda da Box Office Türkiye'nin zirvesine tutunmayı başardı.

    Türkiye gişe verilerine göre 3-5 Şubat haftasonunda box office listesinde zirve değişikliği olmadı. Olanlar Oldu bu hafta da zirveyi bırakmadı. Listede bu hafta 3 taze film kendine yer bulmayı başardı.

    Bu haftanın galibi de vizyonun komedileri arasından çıktı. Sempatik komedyen Ata Demirer'in hem başrolünü hem de senaryosunu üstlendiği Olanlar Oldu 3. haftasında da zirveyi bırakmayarak 206.267 seyirciye ulaştı. Böylece Olanlar Oldu, diğer bir BKM yapımı Görümce'den beri art arda üç hafta gişe liderliğini elinde tutan ilk film oldu. Disney'in yepyeni prensesi Moana listenin bu hafta da 2. sırasını almayı başardı. Disney prenseslerini modernize etme çağında güzel bir örnek olarak ortaya çıkan cesur prenses 3. haftasında 184.386 seyirci tarafından izlendi. Listenin 3. filmi ise vizyonun taze yapımları arasından çıktı. Televizyon ekranından beyazperdeye sıçrayan Fırıldak Ailesi ilk haftasında 157.388 seyirci tarafından izlendi.

    Listenin 4. filmi ise vizyondaki 5. haftasını kutlayan Çalgı Çengi İkimiz oldu. İşler Güçler'in sevilen yıldızlarını yeniden bir araya getiren beklenen devam halkası hafta kapanışını 118.678 seyirci ile yaptı. Listenin 5. sırasında ise yerli bir yapım yer buldu. Mahsun Kırmızıgül imzalı yeni yapım Vezir Parmağı 103.685 seyirci ile listede geçtiğimiz haftaya göre 2 sıra geriledi. Listenin ikinci yarısını açan film ise bir aksiyon yapımı oldu. Vin Diesel'ı bir kez daha seriye döndüren Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü ülkemizdeki 2. hafta kapanışını 95.392 seyirci ile yaptı. Listenin 7. sırasında ise taze bir film yer buldu. Beklentinin altında bir açılış gerçekleştiren Halka 3, Samara Morgan'ın dijital lanetini geri döndürerek ilk haftasında 80.702 seyirciye ulaştı. 

    Listenin 8. filmi vizyondaki ilk haftasını kutlayan bir animasyon oldu. Tüylü Kaçak ilk haftasında 22.587 seyirciye ulaşmayı başardı. Listenin 9. filmi 14. haftasını kutlayan Dağ 2 oldu. 2012 yapımı Dağ filminin 4 yıl arayla gelen devam halkası başarılı gidişatını sürdürerek haftasonunda 21.879 seyirciye ulaştı. Listenin son sırasında vizyonun romantik yapımlarından Kötü Çocuk yer aldı. Büşra Küçük imzalı roman serisine dayanan romantik film serisinin 3. hafta kapanışını 4 sıra gerileyerek 19.490 seyirci ile yaptı. 

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top