Hesabım
    Tatlım Tatlım Bugünden İtibaren Sinemalarda!

    Yılmaz Erdoğan'ın ve BKM'nin imzasını taşıyan eğlenceli romantik komedi filmi vizyona girdi!

    Yılmaz Erdoğan'ın kendi tiyatro metninden senaryolaştırdığı ve yönetmenliğini de üstlendiği Haybeden Gerçeküstü Aşk oyununun beyazperdeye uyarlaması Tatlım Tatlım, bugünden itibaren vizyonda!

    Orijinal metinde Yılmaz Erdoğan-Demet Akabağ arasında tek bir çifte odaklanan ilişki akışını 4 ayrı çifte dağıtarak ilerleyen filmin senaryosu en az tiyatro oyunu kadar eğlenceli ve gerçekçi! Kadın-erkek ilişkilerinde günümüz pratiklerini de kapsayacak biçimde tasarlanan film, hem romantik komedi yorumuna hem de akılcı mizahi bir tona sahip.

    Filmin oyunculuklarını sırtlayan isimlerse Gupse ÖzayBüşra PekinŞebnem BozokluSerkan KeskinAylin KontenteBülent Emrah ParlakÇağlar Çorumlu ve Fatih Artman olarak karşımıza çıkıyor. BKM’nin yapımcılığını üstlendiği filmin müziklerine Jingle House firması imza atarken, başarılı görüntü yönetmenliği ise sektörün ödüllü ismi Gökhan Tiryaki’ye ait.  

    Filmin oyuncularının seyircilere seslendiği sosyal medya videosunu aşağıda izleyebilir; filmin Türkiye çapında tüm seanslarına ve Beyazperde eleştirisine yine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz! 

    Filmin Türkiye çapındaki tüm seansları için tıklayın! 

    Filmin Beyazperde eleştirisi için tıklayın! 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top