Hesabım
    "Korku Seansı 2"nin Spin-off Filmine Taze Kan!

    Demian Bichir de kadroya dahil oldu.

    Korku Seansı 2'ye konu olan korkunç rahibe Valak'ın kendi filmine sahip olacağı biliniyordu. Tıpkı ilk filmde tanıştığımız Annabelle gibi ilgi çekici bir karakter olan Valak'ın spin-off projesinde yönetmen koltuğuna The Crow (yapım aşamasında) ve The Hallow (2015) uzun metrajlı filmleri ile, Butterfly (2003) kısa filmi ile tanınan korku filmi yönetmeni Corin Hardy otururken, filmden yeni kadro gelişmeleri gelmeye de devam ediyor.

    Senaryosunu Korku Seansı serisinin başarılı yönetmeni James Wan ile Gary Dauberman'ın üstlendiği filmin kadrosuna Akademi ödülü adayı oyuncu Demian Bichir da katıldı.

    Konusunu gerçek bir hikayeden alan Korku Seansı, doğaüstü olayları inceleyip aydınlatmaya çalışan dünyaca ünlü çift Ed ve Lorraine Warren'ın karşılaştıkları ürkütücü vakaları konu ediyordu.Başrollerini ise Yetimhane filminden tanıdığımız Vera Farmiga ve Prometheus'un yıldızlarından Patrick Wilson paylaşıyor. The Nun filminin oyuncu kadrosu hakkında ise henüz bir bilgi yok. Korku Seansı 2'de ilk kez karşımıza çıkan korkunç rahibe karakterine aktris Bonnie Aarons hayat vermişti.

    Kaynak: Variety

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top