Hesabım
    "Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu"ndan Vizyon Öncesi Son Fragman!

    "Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu" 27 Temmuz 2017'de vizyona girecek!

    2008 yılından bu yana Fransa'nın en büyük bütçeli filmi olan Asteriks Olimpiyat Oyunları bu yıl itibariyle Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu filmi ile sollanmıştı. Lucy'nin başarılı yönetmeni Luc Besson'ı yönetmen koltuğuna oturtan maceralı bilim kurgu yapımından vizyon öncesi son fragman geldi.

    197 milyon euro bütçeli çizgi roman uyarlamasının başrollerinde Dane DeHaan ve Cara Delevingne yer alırken onlara Clive Owen , Ethan Hawke , Herbie Hancock ve pop ikonu RihannaKris Wu ve Alain Chabat gibi isimler eşlik ediyor.

    28. yüzyılda Valerian ve Laureline, insanların yerleşim alanlarına uygulanacak emirleri taşıyan bir operasyon biriminde görevlidirler. Savunma Bakanlığı'nın emriyle ikili, etkileyici bir şehir olan Alpha'ya görevlendirilirler. Alpha, evrendeki pek çok farklı türün bilgi, deneyim ve kültürlerini paylaşmak için yüz yıllardır bir araya geldiği bir şehirdir. Fakat şehrin merkezinde bir gizem vardır; karanlık bir güç bu şehrin huzur dolu ortamını tehdit etmektedir. Valerian ve Laureline'nin görevi bu güç aktif olup Alpha'yı ele geçirmeden önce hem şehri hem de tüm evrenin geleceğini kurtarmaktır.

    Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu ülkemizde 27 Temmuz 2017'de ülkemizde vizyona girecek

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top