Hesabım
    "Siccin 4" Afişi En Korkunç Sahnelerle Geldi!

    "Siccin 4"ün afişini gördünüz mü?

    2014 yılında vizyona giren ve yönetmenliğini Alper Mestçi'nin, senaristliğini Ersan Özer'in üstlendiği Türk yapımı korku filmi Siccin yerli korku severlerin beğenisini kazanmıştı. Birer yıl arayla gelen devam halkaları Siccin 2 ve Siccin 3: Cürmü Aşk da bu başarıyı devam ettirmeyi başardı. Hatta 3. devam halkası 2016 yılında sinema seyircisi ile buluşan 28'i yerli toplam 59 korku filmi arasında yılın en çok izlenen korku filmi oldu. Serinin 4. devam halkası Siccin 4 de 1 Eylül'de vizyona giriyor. Merakla beklenen 4. devam halkasının afişi, Siccin serisinin en korkunç 10 sahnesinin derlendiği bir video ile geldi. Mestçi tarafından derlenen video sosyal medyada “Siccin Serisi En Korkunç Sahneler Top 10” adı ile yayınlandı. 

    Mestçi'nin "Siccin serimizin 4.filminde özel bir teknik kullanacağız. İnsanlar filmin etkisinde kalıp, günlerce uykusuz kalacak" diye bahsettiği film, bir ailenin kabusunu gözler önüne serecek.

    Yılmaz Ailesi geçmişte oldukça zengin bir ailedir ancak bu durum zamanla değişir. Aile, yaşadıkları maddi sorunlar nedeniyle babaanne Saadet'in yanına taşınmak zorunda kalır. Fakat Saadet bu evde sandıkları gibi yalnız değildir. Bahçesinde kocasının mezarı bulunan Saadet'in eski evi, başka alemden olan sakinler tarafından sahiplenilmiştir. Ailenin eve gelişi ise bu sakinler tarafından hiç de hoş karşılanmayacaktır, zira bu evde Saadet'ten başkasını istememektedirler...

    Filmin görüntü yönetmenliğini Erhan Makar üstlenirken, müziklerde ise Reşit Gözdamla imzası bulunuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Mirza MetinYasemin KurttekinSebahat AdalarYasemen BüyükağaoğluMana AlkoyMerve AteşMuhammed Salih GönültaşKıvılcım KayaAslı Sevi ve Adnan Koç gibi isimler bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top