Hesabım
    "Han Solo" Filminden Yeni Gelişmeler; Darth Vader Filmde Olacak mı?

    Filmin kadrosundan yeni gelişmeler var.

    Phil Lord ve Chris Miller ikilisinin boşalttığı yönetmen koltuğunu yakın zamanda Akıl OyunlarıCinderella Man ve Da Vinci Şifresi gibi yapımların başarılı yönetmeni Ron Howard ile dolduran spin-off projesi Han Solo'dan gelişmeler gelmeye devam ediyor.

    Filmin hem teknik kadrosundan hem de oyuncu kadrosundan gelişme var. Filmin oyuncu kadrosuna henüz belirsizliğini koruyan bir rol için Warwick Davis de katıldı. Star Wars serisinin pek çok filminde farklı karakterlerde boy gösteren, son olarak Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi'nde Weeteef Cyubee'yi canlandıran oyuncu Han Solo filminde yer alarak 30 yıl önce Willow'da birlikte çalışmış olduğu yönetmen Howard'la yeniden bir araya gelmiş olacak.

    Bir diğer kadro gelişmesi ise filmin bestecisinin açıklanması oldu. Filmin bestelerini Matt Damon'lı Bourne serisi, Şrek, ilk iki Kung Fu Panda ile ilk iki Ejderhanı Nasıl Eğitirsin filmlerinin bestelerine imza atan Akademi adayı Londra temelli müzisyen John Powell yapacak.

    Filme dair bir de dedikodu mevcut. Star Wars aleminin ikonik kötü adamı Darth Vader'ın filmde boy göstereceği iddiaları gündemde. Dedikoduların sebebi ise Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi filminde ikonik karakteri canlandıran Spencer Wilding'in Louisville, Kentucky'de gerçekleşen Fandom Fest'e katılımını iptal etmesi. İptal gerekçesinin "yeni bir filmin setinde olması gerekliliği" olması serinin hayranlarının dikkatini çekti. Wilding'in Han Solo filminde ikonik karakteri bir kez daha canlandıracağı için festivale katılamadığı dedikoduları dolaşmaya başladı.

    Yüce Sezar!Blue Jasmine ve Lanetli Kan gibi filmlerde gördüğümüz Alden Ehrenreich'ın genç Han Solo'yu canlandıracağı yapımda True DetectiveAçlık OyunlarıNow You See MeZombieland gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı aktör Woody Harrelson, beklenen filmde Han Solo'nun akıl hocasını canlandıracak. Donald Glover Lando Calrissian'a, Joonas Suotamo ise Chewbacca'ya hayat verirken, Game Of Thrones’un Khaalesi’si Emilia Clarke da filmin kadrosunda yer alıyor.

    Merakla beklenen yeni Star Wars projesi ülkemizde 25 Mayıs 2018'de vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top