Hesabım
    Judy Greer “Ant-Man” Serisine Geri Dönüyor!

    Film ülkemizde 6 Temmuz 2018'de vizyona girecek.

    Marvel Studios ve Disney Pictures’ın yeni yapımında oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Judy Greer, ilk filmde canlandırdığı Scott Lang’in eski karısı Maggie Lang rolü ile “Ant-Man and the Wasp” filmine geri dönecek.

    Oldukça yoğun bir çalışma programına sahip Greer, FX’in animasyon komedisi “Archer,” “Storybots”, “Casual” ve “I’m Sorry” yapımlarında da çalışmalarını sürdürüyor. Judy Greer “War for the Planet Of The Apes” filminde yer almıştı. Oyuncu önümüzdeki ayda yayınlanacak “Lemon”isimli bağımsız filmde de yer alacak ayrıca Greer Clint Eastwood’un “15:17 To Paris” ve Richard Linklater’in “Where”d You Go Bernadette” filmlerinde de çekimlerine devam ediyor.

    Filmin kadrosuna güzel oyuncu Michelle Pfeiffer ve Matrix'in Morpheus'u Laurence FishburnePaul Rudd, Hope Pym nam-ı diğer Wasp'ı da Evangeline Lilly, bilimadamı Hank Pym rolünde Michael Douglas, Luis rolünde Michael Pena, Kurt rolünde David DastmalchianWalton Goggins ve S.H.I.E.L.D. ajanı Jimmy Woo rolünde boy gösterecek olan Randall Parkyer alıyor. Ant-Man'in senaryosunu Transformers senaristleri Andrew Barrer ile Gabriel Ferrari kaleme alırken yönetmen koltuğuna Peyton Reed oturacak. Film ülkemizde 6 Temmuz 2018 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top