Hesabım
    "Hellboy: Rise of the Blood Queen"den Yeni Kadro Gelişmesi!

    Ian McShane de kadroda!

    Guillermo del Toro imzalı 2004 yapımı filmle beyaz perde macerasına başlayan Hellboy, 2008 yılında gelen Hellboy: The Golden Army ile bir kez daha seyircilerinin karşısına çıkmıştı. Ancak serinin hayranlarının büyük umutlarına rağmen ünlü kırmızı kahramanı Ron Perlman'ın canlandırdığı seri 2. devam halkası ile sonlandı. Hellboy hayranlarını yasa boğan bu gelişme bu yıl itibariyle yeni bir umuda dönüştü. Zira kıyameti getirmeye yazgılı Hellboy bir kez daha beyaz perdeye dönüyor. Ancak yepyeni bir yönetmen ve yepyeni bir kadroyla...

    Bu kez yönetmen koltuğuna senaryosunu ve yönetmenliğini üstlendiği The Descent ve Doomsday filmlerinden aşina olduğumuz  Neil Marshall'ı oturtan yeni uyarlama Hellboy: Rise of the Blood Queen'in kadrosundan yeni gelişme var. Deadwood ve American Gods'tan tanıdığımız Ian McShane filmin kadrosuna katıldı. İngiliz oyuncu, del Toro imzalı seride usta oyuncu John Hurt tarafından canlandırılan Professor Trevor Bruttenholm nam-ı diğer Professor Broom karakterine hayat verecek. Professor Broom daha bir bebek iken cehennemden dünyaya geçiş yapan Hellboy'u evlatlığı olarak alan sevgi dolu bir üvey babaydı.

    Cehennemden gelen ünlü çizgi roman karakterini bu yeni uyarlamada Stranger Things oyuncularından David Harbour canlandıracak. Senaryoyu ise çizgi romanların yaratıcısı Mike Mignola ile birlikte Haunted yazarı Andrew Cosby ve Buffy The Vampire Slayer senaristi Christopher Golden üstleniyor. 

    İlk olarak 1993 yılında piyasaya sürülen çizgi romanlarla tanıştığımız Hellboy, Naziler tarafından cehennemden dünyamıza getirilen bir şeytan olarak oldukça ilgi çekici bir karakter! Karakterin yeni beyaz perde macerası bakalım nasıl olacak? 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top