Hesabım
    "Testere: Jigsaw Efsanesi"nden Ürkütücü Klip!

    "Testere: Jigsaw Efsanesi" 3 Kasım’da vizyonda!

    Testere: Jigsaw Efsanesi'nden ürpertici bir klip geldi. Akıl almaz yöntemlerle, kurbanlarına günahlarının bedelini acı çektirerek ödeten ünlü seri katil geri döndü! 

    2004'te vizyona giren ilk film Testere ile başlayan kanlı macera, 8. devam halkasına dek ulaştı. Bir kez daha kurbanların bedel ödemek için dayanılmaz acılara katlanmak zorunda kalacağı devam halkası, serinin ikonik kötü adamı John Kramer'ı da geri getiriyor.

    Şehir birbiri ardına ortaya çıkmaya başlayan cesetlerle sarsılmaktadır. Şehrin farklı noktalarında bulunan bu cesetlerin hepsi birbirinden acımasız ve incelikli yöntemlerle öldürülmüştür. Araştırma derinleştikçe bütün kanıtlar tek bir kişiyi işaret etmeye başlar: John Kramer. Ancak bu imkansızdır, zira "Testere" olarak tanınan Kramer 15 yılı aşkın süre önce ölmüştür...

    8. devam halkasının yönetmen koltuğunda, seride ilk kez görev alacak olan Michael Spierig ve Peter Spierig ikilisi otururken, filmin senaryosunda Pete Goldfinger & Josh Stolberg imzası bulunuyor. "Testere: Jigsaw Efsanesi"nin talihsiz kurbanları arasında ise Laura VandervoortHannah AndersonMandela Van PeeblesBrittany AllenCallum Keith RennieMatt PassmoreHannah Emily AndersonJosiah BlackShaquan LewisMichael Boisvert gibi isimler bulunuyor.

    "Testere: Jigsaw Efsanesi" 3 Kasım’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top