Hesabım
    En Karanlık Saat'ten Yeni Poster Yayınlandı!

    Filmin başrolünde ünlü oyuncu Gary Oldman yer alıyor!

    Senaryosu Her Şeyin Teorisi filminin senaristi Anthony McCarten'in yazdığı, merakla beklenen filmden yeni bir poster daha sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. 

    İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatan yapımın konusu kısaca; Churchill, hayatının belki de en büyük sınavından geçtiği dönemi işleyen filmde, ya nazi Almanya'sı ile barışçıl bir antlaşma yolu bulunacak ya da milletin bağımsızlığı ve idealleri için nazilerin karşısında sımsıkı durulacak...

    Winston Churchill'in hayatını konu alan biyografik yapımın oyuncu kadrosuna göz atalım; Köstebek filmindeki George Smiley rolü ile En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar adaylığı kazanan usta oyuncu Gary Oldman'ın Churchill rolünde başrolünü üstlendiği yapımın kadrosunda Churchill'in eşi Clementine rolünde Kristin Scott Thomas, Churcill'in sekreteri Elizabeth Nel rolünde Lily James, Kral 6. George rolünde Ben Mendelsohn, Dışişleri Bakanı Lord Halifax rolünde Stephen Dillane'in yanı sıra Samuel WestRonald Pickup,Nicholas Jones ve Richard Lumsden de bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top