Hesabım
    Oyuncu Cem Korkmaz İntihar Etti

    Cem Korkmaz sevenlerini yasa boğdu.

    Youtube'da yayınladığı videolarla ünlenen, ardından Recep İvedik 4 filminin "cep herkülü" olarak tanınmaya başlayan oyuncu Cem Korkmaz kendi hayatına son verdi. 1987 doğumlu genç oyuncu ailesini yasa boğdu. İntiharının sebebi hakkında bilgi bulunmayan oyuncunun naaşı Bursa'ya nakledilirken, defin işlemlerinin de yarın yapılacağını bildirildi. 

    Korkmaz'dan haber alamayan yakınlarının polise başvurmasıyla acı gerçek ortaya çıktı. Çilingir yardımıyla Üsküdar'daki Selami Ali Mahallesi Yüksel Sokak'ta bulunan eve giren sağlık ve polis ekipleri, Korkmaz'ın cansız bedeniyle karşılaşmıştı. İntihar ettiği belirtilen Korkmaz'ın cesedi, incelemelerin  ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti.

    A.R.O.G., Diğer YarımKiraz Mevsimi ve Kocan Kadar Konuş gibi projelerde boy gösteren genç oyuncunun babası da kendisi gibi oyuncu olan Muhittin Korkmaz. Cenazeyi yakınlarıyla almaya gelen oyuncunun babası Korkmaz,  gazetecilere yaptığı açıklamada, evladını, canını kaybettiğini belirterek, büyük  acı yaşadığını dile getirmişti.

    "Recep İvedik 4" filminde birlikte rol aldığı komedyen Şahan Gökbakar da acısını sosyal medya üzerinden duyurdu.

    Ahhhhh be güzel kardeşim...Hala inanamıyorum böyle bişey olduğuna.Anlayamıyorum!!! Acılı ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağolsun...

    Şahan Gökbakar (@sahangokbakar)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Korkmaz'ın sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top