Hesabım
    "Aile Arasında" ile Bol Yıldızlı Kahkaha Tufanı!

    Yıldızlı kadrosuyla "Aile Arasında"dan yeni görüntüler yayınlandı.

    Zengin kadro Gülse Birsel komedisinde bir araya geldi. Engin GünaydınDemet EvgarErdal Özyağcılar başrollü Aile Arasında filminden yepyeni teaser videosu yayınlandı.

    Kadrosunda Şevket Çoruh, Devrim Yakut, Fatih Artman, Deniz Hamzaoğlu, Derya Karadaş, Devin Özgür Çınar, Arif Erkin, Ünal Yeter, Rıza Akın, Erdal Cindoruk, Ayta Sözeri, Su Kutlu gibi oyuncuları bulunduran "Aile Arasında", Birsel'in senaryosundan, Ozan Açıktan'ın yönetmenliğiyle beyaz perdeye geliyor.

    21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan nevrotik Fikret ile müzikhol vokalisti Solmaz komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz’ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince her şeyden korkan Fikret, kendini bir anda hayatının rolünü oynarken bulur. Aile arasında olması planlanan nikah, damadın ailesinin ısrarıyla büyüdükçe büyür. Bu ekip düğün hazırlıkları boyunca silahlı, geleneksel, kebapçı zinciri sahibi Adanalı aileyle anlaşabilecek ve bu düğün bir terslik çıkmadan yapılabilecek midir?...

    Yerli komedide dizilerin ardından filmleri ile de marka olmaya koşan Birsel'in hikayesi "Aile Arasında" 1 Aralık'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top