Hesabım
    "Bohemian Rhapsody"nin Yönetmeni Kovuldu!

    Rami Malek'li Mercury filminin yönetmeni Bryan Singer projeden kovuldu.

    Rami Malek'in Mercury biyografisi Bohemian Rhapsody yönetmenini kaybetti! Filmin yönetmenliğini üstlenen, X-Men filmlerinin yanı sıra kültler arasında yerini almış olan Olağan Şüpheliler'e attığı imza ile bilinen yönetmen Bryan Singer, projeden kovuldu.

    Geçtiğimiz gün yönetmeni ve ailesini ilgilendiren bir sağlık sorunu nedeniyle projenin durdurulduğunun açıklanması üzerine gözler prodüksiyona çevrilmişti. THR'de yer alan habere göre, Singer Şükran Günü tatilinin ardından sete dönmemiş ve proje konusunda endişeli olan yapımcılar, Singer'ın yerine yeni bir yönetmen bulunmasının daha doğru olup olmayacağını düşünüyorlardı. Malek ile yönetmen arasında kimi anlaşmazlıklar olduğu belirtilirken, Singer'ın daha önce  X-Men: Apocalypse ve Superman Returns filmlerinin prodüksiyonu sırasında da ortadan kaybolmuşluğu olduğunun altı çiziliyordu.

    The Hollywood Reporter'da yer alan yeni habere göre ise yönetmenin projeyle ilişiği kesildi. 20th Century Fox, Singer'ı prodüksiyon aşamasındaki filmden kovdu. İsmi açıklanmayan kaynaklar; yönetmenle, Mr Robot dizisi ile dünya çapında ün ve başarı kazanan 35 yaşındaki Emmy ödüllü oyuncu Rami Malek'in filmin başlangıcından beri yaşadıkları artan anlaşmazlıklar sebebiyle yönetmenin seti terk ettiği zamanlar olduğunu söyledi. Filmin görüntü yönetmeni Thomas Newton Sigel'ın da Singer'ın sete gelmediği zamanlarda yönetmenliği üstlendiğinin de altı çizildi. İsimsiz kaynak, yönetmenin, sette yaşanan gerilim sebebiyle travma sonrası stres bozukluğu yaşadını iddia etti.

    20th Century Fox'un önümüzdeki günlerde yeni bir yönetmen arayışına gireceği belirtildi. Bu durumda filmin 2018 Aralık'ı olarak belirlenen vizyon tarihi de değişikliğe uğrayabilir. 

    Kadrosunda Malek'e Joseph Mazzello, Ben Hardy, Allen Leech ve Gwilym Lee gibi isimlerin eşlik ettiği filmin senaryosunda Stephen Hawking'in hayatını anlatan "Her Şeyin Teorisi" filminin senaryosunu kaleme alan Anthony McCarten'ın imzası var. Biyografik yapım, 1970'lerde grubun oluşumundan 1985'te Live Aid'teki efsanevi performanslarına kadar Queen'in yolculuğunu gözler önüne serecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top