Hesabım
    Bol Yıldızlı "All the Money in the World"ten Son Fragman!

    Zengin kadrosuyla dikkat çeken "All the Money in the World"ten son fragman yayınlandı.

    Bol yıldızlı All the Money in the World'ten vizyon öncesi son fragman çıktı! Aksiyon filmlerinin sevilen yönetmeni Ridley Scott'ın imzasını taşıyan fidye dramı, gerçek bir hikayeden beyaz perdeye uyarlanıyor. 

    Amerika'nın sayılı zenginlerinden olan Jean Paul Getty'nin 16 yaşındaki torunu kaçırılır. Fidye olarak 17 milyon dolar istenmektedir. John Paul Getty Jr.'ın annesi Gail, fidye için milyarder kayınperderine gider ancak John Paul Getty cimriliğiyle ünlenmiş biridir ve fidyeyi fazla yüksek bulur. Oğlunun hayatını kurtarmak isteyen Gail, parasına düşkün fabrikatör dede Jean Paul Getty ve fidye isteyen suçlular arasında ortak noktayı bulmak bir hayli zor olacaktır. Bu süreçte John Paul Getty Jr.'ın hayati tehlikesi her geçen saniye artmaktadır...

    Jean Paul Getty rolü için ilk olarak Kevin Spacey ile anlaşılmış, ancak Spacey'in taciz skandallarının ardından projeyle ilişiğinin kesilmesi ile rol Christopher Plummer'ın olmuştu. Oscar adayı oyuncu Michelle Williams'ın John Paul Getty Jr.'ın annesi Gail'i canlandırdığı dram filminde, 2 Oscar adaylığı bulunan sevilen oyuncu Mark Wahlberg ise Gail'a yardımcı olmaya çalışan güvenlikçi Fletcher Chase'i canlandırıyor. Genç Jean Paul Getty'ye ise Charlie Plummer hayat veriyor.

    "All the Money in the World"ün senaryosu, John Pearson'ın Painfully Rich: the Outrageous Fortunes and Misfortunes of the Heirs of J. Paul Getty adlı kitabından, David Scarpa tarafından beyaz perdeye uyarlandı. "All the Money in the World" ülkemizde 23 Şubat 2018 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top