Hesabım
    “Downsizing”te İşler Nasıl Yürüyor Görelim!

    Matt Damon’ın yeni filmi Downsizing’ten özel bir video yayınlandı.

    İlginç senaryosuyla dikkat çeken Downsizing’e merakımızı arttıracak bir video yayınlandı. Videoda başrol Matt Damon’ın da aralarında bulunduğu birtakım insanın küçültüldükten sonra başlarından geçen işleme tanıklık ediyoruz.

    Sideways, The Descendants ve Nebraska gibi filmlerde imzası bulunan Alexander Payne, Downsizing’in yönetmenliğini üstleniyor. Önceki filmlerinde birlikte çalıştığı Jim Taylor ise senaryoda ona yardım ediyor. Filmin yıldızlarla dolu kadrosunda Matt Damon, Christoph Waltz, Hong Chau, Kristen Wiig, Jason Sudeikis, Rolf Lassgård, Neil Patrick Harris ve Laura Dern gibi isimler var. Hong Chau’nun filmdeki performansıyla Altın Küre’de En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında aday olduğunu da hatırlatalım.

    Downsizing’in konusu şöyle: Bilim insanları aşırı nüfusa çözüm olarak insanları küçültmeye başlarlar. Böylece insanlar daha az kaynak tüketecek ve daha az yer kaplayacaktır. Paul Safranek ile karısı Audrey de daha iyi bir hayat vaadiyle küçülmek üzere Omaha'daki stresli hayatlarını terk etmeye ve yeni, küçültülmüş bir topluluğa katılmaya karar verirler. Fakat böyle bir hayatın da kendince zorlukları vardır ve bir kez küçüldükten sonra geri dönüş yoktur.

    Amerika’da yakın zamanda vizyona giren filmin Türkiye vizyon tarihi belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top